Koje Android uređaje imate?
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Gogy
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Koje Android uređaje imate?
Ma da... iskreno, nekako mi se ni neda zamarat s tim gašenjima radi par sati. A mob uvijek radi dobro i brzo bez obzira šta je sve pokrenuto. Jedino što ugasim wi-fi kad sam za kompom jer nema potrebe da radi.
U globalu sam zadovoljan i baterijom. Bilo me je strah i dvoumio sam se uzeti taj mob ili ne jer sam na forumima čitao da ljudima baterija traje jedan dan, maksimalno dan i pol. Ali meni uz neko umjereno korištenje traje 2-3 dana tako da sam super zadovoljan naspram onog što sam očekivao.
U globalu sam zadovoljan i baterijom. Bilo me je strah i dvoumio sam se uzeti taj mob ili ne jer sam na forumima čitao da ljudima baterija traje jedan dan, maksimalno dan i pol. Ali meni uz neko umjereno korištenje traje 2-3 dana tako da sam super zadovoljan naspram onog što sam očekivao.
Re: Re: Koje Android uređaje imate?
Ja mislim da mi je baterija i krace trajala i mob bio usporeniji nakon nekog vremena sa tim automatskim task managerima, ovako bez da diram ista baterija traje 3-4 dana sa nekim umjerenim koristenjem, jedino sam skroz usporio procesor dok mi je ekran ugasen i to mi je jedino pomoglo oko trajanja baterije...max360se je napisao/la:Trebas, ili barem koristi neki program sa Marketa, Ja gasim aplikacije i Task Manageru, ako se nisu same ugasile i RAM praznim bez obzira dali se aplikacija ugasila sama ili nije.
Sent from my LG-P350 using Tapatalk
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Ma ja sam se pomirio da mi baterija ne moze izdrzati duze od jednog dana. Pa ga punim svaku vecer, i kad sam za racunalom uvijek mobitel spojim na usb.
A sad kako sam ga clockao na 800 mhz, jos brze isprazni bateriju.
A sad kako sam ga clockao na 800 mhz, jos brze isprazni bateriju.
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Ja se sjecam kada sam stavio onaj IM+ za chat da nije bilo sanse da mi baterija izdrzi niti 2 dana a cim sam ga skinuo odmah opet 3 izdrzi pa moguce da netko ima neki program koji mu tako jede bateriju
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Od danas moja Android obitelj broji jednog člana više!
Asus Transformer dobio je brata... HTC Sensation!
Asus Transformer dobio je brata... HTC Sensation!
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
- cobra
Ja sve jeftinjake i zadovoljan sam jer su mi prvi smartphonei,lg optimus me(p350),zte racer II i t mobile move.
+1cobra je napisao/la:Ja sve jeftinjake i zadovoljan sam jer su mi prvi smartphonei,lg optimus me(p350),zte racer II i t mobile move.
Al za ta tri si mogao jedan malo ozbiljniji.. Recimo polovni Galaxy S..
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
- laufer84
- Kontakt:
T-mobile Move i prezadovoljan sam. kava
HP Pavilion 15
Intel core i5 8GB
Nvidia geforce MX150 2gb
Intel HD graphics 8GB
SSD 250 GB
HD 1 TB
LMDE 64 bit
Intel core i5 8GB
Nvidia geforce MX150 2gb
Intel HD graphics 8GB
SSD 250 GB
HD 1 TB
LMDE 64 bit
- laufer84
- Kontakt:
HP Pavilion 15
Intel core i5 8GB
Nvidia geforce MX150 2gb
Intel HD graphics 8GB
SSD 250 GB
HD 1 TB
LMDE 64 bit
Intel core i5 8GB
Nvidia geforce MX150 2gb
Intel HD graphics 8GB
SSD 250 GB
HD 1 TB
LMDE 64 bit
Imam HTC One i Prestigio PMP9097CPro sa Android 4.1.2
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.