Ne znam zbog čega, al eto, nekim ljudima (točnije USB-ovima )očito ne šljaka persistence. To se meni desilo još dok smo radili custom live iso 12.3 + KDE 4.10. Nisam se potrudil potražiti uzrok.
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
iv@n je napisao/la:Ekipa, hoće li netko od vas iskusnijih openSUSE korisnika napisati članak s informacijama o novom izdanju, možda i neke osnovne tweakove?
Ajde mogao bih ja. Da ne kažete da nikad niš ne delam...
Večeras...
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Znam da sam više dosadan, ali rešio sam problem. Ako neko bude imao problema sa kucanjem instalacije, GRUB2 pravi problem, i treba staviti ili stari GRUB ili LILO pri instalaciji. Nakon ovih problema, nisam baš zadovoljan. Logitech web kameru mi detektuje, ali ne detektuje mikrofon. To mi se prvi put desilo sa nekom distribucijom. Mreža nije radila, pa sam morao u YAST-u da uključim DHCP opciju u podešavanju mreže. Brza je, ali ne na nivou 12.3. Eto to su moji neki utisci, a sada sam se vratio na voljeni Arch i čekam sledeću SUSE verziju da testiram.