Nadam se da je tako i da ce uskoro... Ali ako je tako kratko, jasno i direktno bez muljanja rekao yes onda vjerujem da ce biti...
Inace ja sam vec par dana na 15.04 i mogu reci da radi puno bolje nego 14.10... I vidi se da si daju masovno truda oko novih mogucnosti i poboljsanja!
Browser je dobio "slide up" tabove, novi su fontovi i to sve predobro izgleda, cini mi se malo brzi, baterija je subjektivna tj. koliko neta koristis toliko i traje

, ne znam dal su notificationi dobili zvuk jer nikad nisam bio kod moba kad je bilo sto stiglo

... Jedino me i dalje muci duplo veliko slovo kad je ukljucen autocapitalize, prijavio sam bug ali kazu da se niko nije javio sa tim problemom, a meni uvijek gnjavi...
Sve u svemu ok i po mom misljenju puno bolje nego starija verzija, ne mogu se sad jos novosti sjetiti ali ako nekog nesto zanima nek pita!

"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"