Preporuka za filmove
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Gogy
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Preporuka za filmove
Nisu mi nisu baš nešt: (tu i tamo neki osmjeh)
Role models
Alvin and the Chipmunks
You Don't Mess With The Zohan
Get Smart
Komedije po mojoj mjeri:
Ne budi zao
Road trip
Glup i gluplji 1
Goli pištolj serijal
Pink Panther serijal
Meet The Parents
Kung fu panda
Role models
Alvin and the Chipmunks
Get Smart
Komedije po mojoj mjeri:
Ne budi zao
Road trip
Glup i gluplji 1
Goli pištolj serijal
Pink Panther serijal
Meet The Parents
Kung fu panda
THE SIGNAL ---- iznimno zabavan low budger horor. Sastavljen je iz 3 povezane cjeline koje svaku režira drugi režiser....to obično znači srljanje u propast, ali ovdje iznimno dobro funkcionira. Jedina zamjerka je druga cjelina koja sama za sebe super djeluje (horor komedija), ali ovdje mi razbija tečnost i napetost prve i treće....gluma sasvim dobra, gore efekti također. Uz sve mane, veoma dobro....
DEADGIRL ---- interesantno postavljeno, mada ništa novo unutar žanra....nažalost, dosta predvidljivo i u određenim dijelovima monotono.... u globalu, gledljivo...
GROTESQUE ---- hm....što reći.....70 minutni gore fest u Hostel stilu, ali praktično bez naracije....Hostel je za ovo majka svih scenarija, art deluxe i šta sve ne.... 70 minuta krljanja i kidanja bez pozadine, bez ičega....najsmješniji mi je poluminutni, ničim izazvan ulet na teritorij komedije..... ovakvo šta samo Azijci rade....
TRICK R TREAT ---- film je tavorio 2 godine na policama u nedostatku financija da se montira do kraja, apsolutno bezrazložno.....lijepi "stripovski" horor omnibus s radnjom koja se vrti oko Halloweena i svega povezano s tim...
DEADGIRL ---- interesantno postavljeno, mada ništa novo unutar žanra....nažalost, dosta predvidljivo i u određenim dijelovima monotono.... u globalu, gledljivo...
GROTESQUE ---- hm....što reći.....70 minutni gore fest u Hostel stilu, ali praktično bez naracije....Hostel je za ovo majka svih scenarija, art deluxe i šta sve ne.... 70 minuta krljanja i kidanja bez pozadine, bez ičega....najsmješniji mi je poluminutni, ničim izazvan ulet na teritorij komedije..... ovakvo šta samo Azijci rade....
TRICK R TREAT ---- film je tavorio 2 godine na policama u nedostatku financija da se montira do kraja, apsolutno bezrazložno.....lijepi "stripovski" horor omnibus s radnjom koja se vrti oko Halloweena i svega povezano s tim...
Nažalost mi ništa ne pada na um (u smislu, slično), no možda bi se trebao registrirati ovdje. Open source je, a i algoritam mi se čini prilično dobrim.Gogy je napisao/la:Nisu mi nisu baš nešt: (tu i tamo neki osmjeh)
Role models
Alvin and the Chipmunks
Get Smart
Komedije po mojoj mjeri:
Ne budi zao
Road trip
Glup i gluplji 1
Goli pištolj serijal
Pink Panther serijal
Meet The Parents
Kung fu panda
Zadnja komedija koju gledah je bio Shaun of the Dead i bila je OK (7/10).
- Suko
- Site Admin
Jeli netko gledao Into the wild?
Baš me zanima što mislite o tom filmu.
Puno očekivao, ne dobio ni blizu. Negdje usput se Penn lagano pogubio...Suko je napisao/la:Jeli netko gledao Into the wild?
Dobro napravljen film, ali gledao sam ga nakon što se već informirah o Supertrampu, pa mi je ton filma donekle smetao, kao i sestrinska naracija (koja bi mi vjerojatno smetala da nisam ništa znao, obzirom da je neugodno loša). To me je mučilo neko vrijeme nakon gledanja - mnogo više bih uživao u njemu da nisam ništa znao. Ovako 7/10, ako se dobro sjećam (a ako ne, sada će biti...ah retrospektiva :p).Koistinen je napisao/la:Puno očekivao, ne dobio ni blizu. Negdje usput se Penn lagano pogubio...Suko je napisao/la:Jeli netko gledao Into the wild?
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Odličan film, odlična priča i odličan soundtrack.Suko je napisao/la:Jeli netko gledao Into the wild?
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
-
The Acacia Strain
S obzirom da više volim domaće prizvodnje (Bosna, Srbija i nešto iz Hrvatske) preporučio bi film Teško je biti fin. Možda je već bila preporuka, ali nisam vidio. Ekipa je iz serije Lud, Zbunjen, Normalan. Glavni glumac je konobar onaj u San Remu u seriji LZB, a on ima problema s ženom, pa sa konkurencijom (jer je u filmu taksist i radi svakakva sranja da bi preživio, voženje taxia je samo paravan). Ako je koga volja gledat nešto naših filmova, to preporučujem...
- Suko
- Site Admin
Evo, ja sam jučer pogledao.Suko je napisao/la:Jeli netko gledao Into the wild?
Preporučam svakako.
Možda vas neće oduševiti, ali vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.
- meema
- Spol: Ž
- Kontakt:
ja sam taj film gledala jos davno, oprah ga je bila preporucila
haaha
s obzirom da je po istinitom dogadaju, film mi je bio prekrasan, ne znam kako bih ga drukcije opisala...
odlican film i svakako za pogledati...
s obzirom da je po istinitom dogadaju, film mi je bio prekrasan, ne znam kako bih ga drukcije opisala...
odlican film i svakako za pogledati...
... I'm not weird, I'm limited edition ...