KDE SC 4.10
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Heisenberg
Re: KDE SC 4.10
Pozdrav ljudi.
Stavio sam KDE na Arch i sve radi kak treba.
Samo jedna stvar me zivcira.
Kad god pokrenem Chromium, pojavi mi se KWallet.
Da li postoji nacin da se on eliminira?
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
I meni isto ja ga jednostavno diseblahHeisenberg je napisao/la:Pozdrav ljudi.
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
KWallet opcije imaš u System Settings -> Account Details -> KDE Wallet.
Tu možeš KWallet isključiti, a možeš i promijeniti način ponašanja kod određenih aplikacija pod tabom Access Control
Tu možeš KWallet isključiti, a možeš i promijeniti način ponašanja kod određenih aplikacija pod tabom Access Control
- Heisenberg
Ah, nisam ni vidio da postoji KWallet ManagerDomi je napisao/la:I meni isto ja ga jednostavno diseblah
Zadnja izmjena: Heisenberg, dana/u 18 vel 2013, 09:26, ukupno mijenjano 1 put.
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Vrlo interesantno... Iako nije službeno, Čukić je dugogodišnji KDE developer i vjerojatno ima pouzdane izvore...
source: http://ivan.fomentgroup.org/blog/2013/0 ... g-is-easy/BTW, KDE SC 5 is not going to happen – the versions will continue with 4.11, 4.12… even when the Frameworks 5 are finished (at least, that is the current plan)
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Izgleda da Čukić prati ovaj forum 
http://identi.ca/notice/99652663
http://identi.ca/notice/99652663
@linuxzasve To je zvaničan stav KDE zajednice, tako da nije baš 'neslužbeno'Čekaju nas Frameworks 5, Plasma 2, ...ime SC5 nije planirano
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Bok! Nisam ni instalirao kwallet, odabrao sam svega nekoliko stavki iz kdeutils i svejedno kad otvorim chromium izbacuje mi kwallet. U Postavkama sustava > detalji korisničkog računa nemam opciju za kwallet.
"Bolje je šutjeti i bit smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju!"
UDani je napisao/la:Bok! Nisam ni instalirao kwallet, odabrao sam svega nekoliko stavki iz kdeutils i svejedno kad otvorim chromium izbacuje mi kwallet. U Postavkama sustava > detalji korisničkog računa nemam opciju za kwallet.
Kod: Označi sve
~/.kde/share/config/kwalletrcKod: Označi sve
Enabled=FalseKod: Označi sve
killall -9 kwalletdKod: Označi sve
kdewalletmanagerRe: KDE SC 4.10
~/.kde/share/config/kwalletrcNaredba u terminalu:
kdewalletmanager
bash: kdewalletmanager: command not found"Bolje je šutjeti i bit smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju!"
Jesi ga probao napraviti (kwalletrc) i ubaciti onu liniju?
Probaj da ti chromium umjesto kdewallet-a sprema lozinke u plain text (basic)
Probaj da ti chromium umjesto kdewallet-a sprema lozinke u plain text (basic)
chromium --password-store=basic