čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje 2.0
Ma ulaz je slobodan. Za izlaz je već malo drugačije. 
Nema veće religije od istine!
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Jes' ti čouče normalan?! Rekli smo da se to javno ne smi spominjat!!!bertone je napisao/la:LZS ima službenu zgradu, al je bez prozora pa smo mirni
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Ima san čuti da je neki Englez tamo stavija kavez, pa da je sada sve u redu. Ne kužim, ali vjerujem. 
Nema veće religije od istine!
Ko spominje spilju u javnosti?!?! Jao, e... Na kuruzi klecat 30 minuta!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
-
Max Bunker
Špilja.....hmmmmmm.... to oće reć da imate linux-betmena.... Joj kad vam Superhik bane u špilju, i sve kaj vam pokrade odnese microsoftu ....

Ne znam ja o čemu vi govorite
.. ja sam mislio na onu zgradu kaj je vremenski pomaknuta pola minute unaprijed spram normalnog vremena i u koju realisti nemreju ući jer su prenormalni 
-
Max Bunker
Open zajednica, demokracija, ili nešto treće ?
http://mobile.net.hr/danas/novac/raj-na ... -9000-kuna
http://mobile.net.hr/danas/novac/raj-na ... -9000-kuna
prelip vikend je za mnom, a sutra počinje novi 
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
To dolaziš u udrugu, jel'? 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
lako moguće da navratim