No problemosvision je napisao/la:KDE je taman kao @Fugu-ov potpisAbzeenth je napisao/la:Zato što volim KDE.![]()
sorry @Fugu ali potpis ti je
Bajdvej, ova zahodska poezija je vrhunska...
Moderator/ica: Moderatori/ce
No problemosvision je napisao/la:KDE je taman kao @Fugu-ov potpisAbzeenth je napisao/la:Zato što volim KDE.![]()
sorry @Fugu ali potpis ti je
Koja dvojica? Paljetak i ja ili shrike i ja?bertone je napisao/la:Još sam u nedoumici koji je od vas dvojice luđi
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Nije mi namjera bila da koga prozivam što koristi ovo ili ono okruženje, KDE mi je takav da za "svaku" stvar ima GUI podešavanja.Fugu je napisao/la: ja se ne sramim svog KDE fanbojizma, naprosto smo se našli
Prije par godina sam bezuspješno pokušavao osposobiti MX 1000 (dodatne gumbe) uz pomoć HIDPOINT-a no nisam imao dovoljno znanja pa je sve ostalo na pokušajuFugu je napisao/la: Usput, jel rabi netko kakvog Logitech miša, a da mu rade medijski i ostali dodatni gumbi?