Samo sam čekao prve ovakve postove o Sabayonu
Međutim, meni ni Kubuntu nije bio daleko po svom mušićavom ponašanju. Istina, to je bilo prije nekoliko godina, ali izgleda da se tradicija nastavlja. Kad ćete shvatiti da ako hoćete (skoro) savršen OS, nema druge nego složiti svoj. Dakle, za početak Debian, potom Arch, može i Slackware, pa Gentoo (to sam preskočio), a zgodno bi bilo proći i LFS. Onda izaberete i živite dugo i sretno...
@ gMajstor: prijavi bug i s developerom ćeš ga vjerojatno riješit
@ "glavne" vs. "partizanske" distre: radije koristim neku od "glavnih" distri, sa hordom korisnika i odličnom dokumentacijom nego distre koje koristi 6 ljudi od kojih su 3 developera i njihove jadne mame kao testeri
Bilo kako bilo, iznervirao me je jako i sad se sretno vrti Kubuntu 12.10. Radi brzo lako itd ... sretan sam i zadovoljan Bio bi Sabayon OK da nema updatea. Savet svima: NIKAKO NE UPDATIRATI SABAYON.
Meni Sabayon radi vec par mjeseci bez i najmanje greske. Redovito updejtam.
Al, zasto ne koristiti ono sto volis? Kubuntu je izgleda jako dobra distra.
Naravno, cilj je pronaći nešto što ti paše i to koristiti. Ja zato nemam ništa protiv bilo koje distribucije, (uključujući i Ubuntu). Samo ponekad volim malo bockati i tako stavljati bubu u uho ljudima da probaju ove distre za koje se misli da su neka babaroga, a nisu.