čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje 2.0
Kod mene bi valjda u skorije vrijeme trebala doći T-Comova optika pa će biti 100/20 Mbps.
Kod mene u ulici je postavljena i T-comova optika ali kod njih se ne bih vraćao - nema tih para... (premda je i Iskon nekakva sestrinska firma ali opet, to je drugi planet naspram ovih T-elaca
).
Nijedan naš telekom nije najidealniji, ali T-Com kakav takav je ima najviše podrške. Kod mene ionako neće biti dostupno ništa osim T-Coma što se tiče većih brzina Interneta.trzalica je napisao/la:Kod mene u ulici je postavljena i T-comova optika ali kod njih se ne bih vraćao - nema tih para... (premda je i Iskon nekakva sestrinska firma ali opet, to je drugi planet naspram ovih T-elaca).
Koji nered je izazvao Vl@do sa svojim šaljivim tekstom. Za urlikati od smijeha čitajući ozbiljne komentare!

Nema veće religije od istine!
I ja sam citao u nevjerici sto vidim, ali sam odustao od komentiranja, nije vrijedno trosit vrijeme... 
Al ga je dobro napisao, taman je troll food clanak!
Al ga je dobro napisao, taman je troll food clanak!
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
Mene je iznenadilo da ljudi ne čitaju što je netko prije njih komentirao. Pa rečeno je da je šala, a nastavilo se ozbiljno raspravljati. 
Napisano je genijalno. Stvarno je Vl@do majstor! Koja dobra podvala.
Napisano je genijalno. Stvarno je Vl@do majstor! Koja dobra podvala.
Nema veće religije od istine!
yep.. ova Vl@dina uz još jednu (neću reklamirati gdje
) da je Intel kupio AMD su najbolje ove godine 
- audiosl4ve
- Spol: M
ovaj samo da javim da ne radi Tapatalk za WP. Znam znam ko sljivi winse, ali rekoh da javim da Vl@do i ja mozemo ko ljudi na forum ici 
- calisto053
- Moderator
Tapatalk dodatak više ne radi. Isključen je još prije nekoliko tjedana iz sigurnonih razloga i nadogradnje phpBB-a.audiosl4ve je napisao/la:ovaj samo da javim da ne radi Tapatalk za WP.
@dupin - imaš pravo, Vl@do je ovo majstorski svima smjestio i sve razdrmao
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Hehe. Ako treba vatru zapaliti ili izvesti kakvu nepodopstinu tu sam prvi.
Ako treba gasiti pozar, opet sam tu.
Ako treba gasiti pozar, opet sam tu.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe