Glazba

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

max360se
Spol: M

Re: Glazba

Post Postao/la max360se »

Vas dvoje ste otisli u offtopic, imate vec temu za wallpapere
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
glaskoncILLa

Post Postao/la glaskoncILLa »

primavera je napisao/la: slika Mislim da si upravo pronašao način kako uspješno raspačavati Debian na računala neodlučnih osoba koje žele zakoračiti u svijet Linuxa. Da si ovaj screenshot upotrijebio kao ulet dok sam se još hrvala s Ubuntuom, možda bismo danas komunicirali iz istog operativnog okruženja.
nikad nije kasno..
imala bi i nove frendice; http://women.debian.org/home/ :)
el tako?! :) I još kad to kaže jedan ortodoksni linuksaš! Uglavnom čitam pljuc-pljuc, truc-truc, to je application-centric, nije task-centric, za one željne šarenih lizaljki sa žvakaćom, držimo se mi dobre stare šećerne vate. Jesi uhvatio potez kursorom u gornji lijevi kut? Ja već imam tikove i kad sam afc. slika
najveci problem sa shellom je sto je vise orijentiran na ortodoksne, ne vjerujem da ce ga vecina novopecenih korisnika procijeniti kao prijatelja.
ali kao sto vec napisah u debian podforumu, hopefully ce distre koje imaju drugaciju target publiku po defaultu isporucivati i klikalice koje zivot cine laksim.

Clementine je retro pa ti daje balans u odnosu na progresivno sučelje. ;)
nasljednik je amaroka jedinice (baziran je na njemu) sto je vecini ljudi bio najbolji player na linuxu (iako osobno jos uvijek ne mogu prezaliti winamp, ali nemoj nikome reci, kvarim si imidz ortodoksnog .. :) ).

Vidim da nemaš Firefox, barem ne na listi odabranih. A da imaš - pazi sad dobro! - pa da onda još imaš i FXChrome temu, imao bi i ovo! T-dm! Mali ninja koji poput anđela pazi na tebe dok ploviš internetskim bespućima. :)
imam firefox (actually iceweasel), ali sam ga prestao korisiti osim za specijalne namjene (natjerati chromium da pokrece custom skripte za specijalne url-ove je dugotrajan zadatak, plus postoji i bug vezan za cinjenje istog), zakucava mi proc.
max360se je napisao/la:Vas dvoje ste otisli u offtopic, imate vec temu za wallpapere
tuzi nas apsint.. :mrgreen:
uostalom, dok god lijepimo jubito djidje, ontopic smo. :)

2primavera; evo ti jedan deep za djevojcice;

Larry Heard - Deja Vu (Musaria Mix)
http://www.youtube.com/watch?v=1LH0Lnhp ... re=related
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
max360se

@glaskoncilLLA
Ja da vas tuzim, pa ti i Ja mozda i najvise od svih okrenemo temu u offtopic na forumu :mrgreen:
8-BIT WORLD featuring Hoodie Allen - (Your Favorite Martian music video)
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
primavera
Spol: Ž

Post Postao/la primavera »

@max360se
Vidiš, pronašli smo rupu u zakonu i sad nagrizamo zdravo tkivo ovog podforuma. Slobodno nam se priključi! Moraš se samo na početku izjasniti jesi li ortodoksni, lollipop ili popsicle. Zatim dobiješ tag i već nakon nekoliko postova počneš uživati u blagodatima izmijenjenog stanja svijesti.
glaskoncILLa je napisao/la:nikad nije kasno..
imala bi i nove frendice; http://women.debian.org/home/ :)
Ne vidim ja na ovoj stranici nikakve điđe koje bi djelovale hipnotički. Jest da dominira pinky, ali tu se uglavnom pokušava vrbovati nova radna snaga! Cure mi doduše djeluju friendly, ali nisam baš sigurna da bi se s njima moglo kvalitetno offtopičariti, nisam vidjela da je ijedna navela te vještine u svom profilu. Jesi vidio što kaže Linus o Debianu:

ZEIT ONLINE: Welche Linux-Distribution nutzen Sie selbst?

Torvalds: Das kann sich ändern, aber im Moment nutze ich Fedora 14, Fedora 15 ist eine solche Katastrophe... Möglicherweise wird Opensuse meine nächste Wahl. Suse habe ich schon vor zehn Jahren benutzt und bin dann irgendwann zu Fedora gewechselt. Jetzt könnte ich zu Suse zurückkehren, allerdings könnte ich auch zu Debian übergehen. Debian ist die einzige Distribution, die ich nie wirklich verwendet habe. Wir werden sehen.

Možda budete imali transfer godine! :)
nasljednik je amaroka jedinice (baziran je na njemu) sto je vecini ljudi bio najbolji player na linuxu (iako osobno jos uvijek ne mogu prezaliti winamp, ali nemoj nikome reci, kvarim si imidz ortodoksnog .. :) ).
Već sam čula slične komentare o Winampu. Meni je on također bio defaultni, ali mi uopće ne nedostaje. A i postalo mi je iritantno što je imao očito neki deal s MS-om pa je npr. za lyrics plugin koristio isključivo IE. Ne brini, ponekad žudnja za proizvodima koji nisu kosher može samo ojačati tvoju ortodoksnost. Uvijek možeš posegnuti za samobičevanjem. :)
najveci problem sa shellom je sto je vise orijentiran na ortodoksne, ne vjerujem da ce ga vecina novopecenih korisnika procijeniti kao prijatelja.
ali kao sto vec napisah u debian podforumu, hopefully ce distre koje imaju drugaciju target publiku po defaultu isporucivati i klikalice koje zivot cine laksim.
Ne znam, ja nisam previše zahtjevna korisnica i nakon što sam dodala nekoliko ekstenzija, skroz sam se stopila s novim okruženjem. Znači li to da i ja naginjem pravovjerju?! :misli
evo ti jedan deep za djevojcice
Djevojčice... Pih! Ok ti ovaj deep, razina šećera je taman u granicama.

Rejoice:
Sigur Rós - Inní mér syngur vitleysingur

RTL, 21.00!
"U stilu velikih borilačkih klasika osamdesetih dolazi nam napeti akcijski uradak kakav je danas nemoguće pronaći na filmskom platnu."
sudo wizard
shicy

Post Postao/la shicy »

ajde da malo presječem te vaše elektronike i elektrotehnike rofl
Presjekotina elektrotehnike
rofl
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

Da, fakat, otvorite si zasebnu temu pa se tamo barite :roll: :bleh

Evo vam i pjesma - Get a Room :D

inb4 "ti si sigurno ljubomorna/u just jelly" - ne, nisam :D kava
primavera

@Shicy
Krivovjerje! kava

@Abzeenth
Ali mi smo FOSS! :zbunjen Y U no join us?
sudo wizard
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

primavera je napisao/la:@Abzeenth
Ali mi smo FOSS! :zbunjen Y U no join us?
A ne, ne. Za mene samo ovakva kombinacija dolazi u obzir. kava 8-)
primavera

"But tonight is a special exception!" ;)
sudo wizard
max360se

Zaboravila si muziku. Sad si off
Odgovori