Ma bil sam na avast stranici i upisao linux u tražilicu i nije ništa izbacilo takoder sam i tražio u download sekciji. al hvala na linkuzole052 je napisao/la:O cemu ti to pricasMarkec je napisao/la:Pokusao sam skinuti avast al izgleda da ga više nema za skinuti...![]()
http://www.avast.com/linux-home-edition#tab4
[ZBIRNA TEMA] Windows vs. Linux
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Markec
- Spol: M
Re: Win 7
Pa zato je glupo imati 64 bitnu verziju kada dosta programa nemas za njuMarkec je napisao/la:Hehnemaju 64 bit verziju
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Od prijatelja koji imaju Windowse, pa kopiranjem foldera, pokupim i viruse usput.charuga je napisao/la:vezano za viruse
a gdje pokupite vi te viruse na windowsima![]()
pogotovo sto ih nitko od vas ne koristi
Baš sam pokupio crva, koji se na Windowsima prikazuje kao folder, ali na Linuxu vidim odmah da je riječ o exe datoteci (ona ikona kvadrata). Mislim da na Windowsima avast ne dopušta pokretanje tog crva, ali ipak, nije izbacio pop-up.
Najradije bih im stavio Linux Mint u dual boot, ali se nemam volje sa tim gnjaviti, trebam pozvati ipernara, on ima persuassion skill +100.
ClamAVMarkec je napisao/la:Ima li tko prijedlog koji antivirus da instaliram na ubuntu da pronađe te windows viruse ?
http://www.clamav.net/lang/en/download/ ... ges-linux/
tko normalan otvara exe datoteke "zaljubi se do usiju"Hugo je napisao/la:Ja koristim Windows, i pokupim najviše virusa sa USB stickova od kolega s faksa, i računala s faksa. Sva su računala zaražena, i čim ubacim USB stick, automatski pokupim virus. Pa u zadnje vrijeme prije nego što ubacim stick na Windows, ubacim ga na Ubuntuu, te obrišem sumnjive datoteke i mape.charuga je napisao/la:vezano za viruse
a gdje pokupite vi te viruse na windowsima![]()
pogotovo sto ih nitko od vas ne koristi
I najčešće to uvijek bude jedan te isti virus, trojanac, koji se zove "Zaljubi_se_do_usiju", koji ima svoju .exe datoteku, jednu mapu u kojoj budu još neki fileovi, te autorun datoteku u kojoj neznam što piše, ali sam zapamtio da na kraju piše "hahahaha".
Kolega je morao rušiti Vistu zbog jednog takvog virusa.
da se ispravim , tko uopce otvara slicne datoteke ?
ako su to virusi koje kupite dok se koristite windowsima onda.........
kojega si crva pokupio tocno ?pingu je napisao/la:
Od prijatelja koji imaju Windowse, pa kopiranjem foldera, pokupim i viruse usput.![]()
Baš sam pokupio crva, koji se na Windowsima prikazuje kao folder, ali na Linuxu vidim odmah da je riječ o exe datoteci (ona ikona kvadrata). Mislim da na Windowsima avast ne dopušta pokretanje tog crva, ali ipak, nije izbacio pop-up.
iskreno ne vjerujem da je itko od vas pokupio bilo kakav virus u zadnje vreme , ako je koristio windowse
Ne vide se na Windowsu, nego samo na Linuxu. Ako na Windowsu ubaciš stick s tim virusom, on se automatski kopira na tvrdi disk, ali antivirusni program očitava samo onaj na sticku. Želiš reći da sam ja glup ili što?charuga je napisao/la: tko normalan otvara exe datoteke "zaljubi se do usiju"![]()
da se ispravim , tko uopce otvara slicne datoteke ?
ako su to virusi koje kupite dok se koristite windowsima onda.........
Nitko tebe niti uvjerava u to.charuga je napisao/la:iskreno ne vjerujem da je itko od vas pokupio bilo kakav virus u zadnje vreme , ako je koristio windowse
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
- Markec
tu smo spominjali viruse pa evopingu je napisao/la:Ili kao Linux korisnik možeš prenositi i imati Windows viruse (dobivene kopiranjem sa zaraženih memorijskih medija) a da toga nisi svjestan.Markec je napisao/la:to su ti gamadi koji napadaju računala, opasni su samo za windowse ali trebaju se i ljudi čuvati jer virusi imaju običaj mutiratiSuko je napisao/la:Što su to virusi?![]()
![]()
http://www.24sata.hr/news/slovenske-hak ... us/183259/
slovenci napravili najbolji virus na svijetu
- Markec
http://www.net.hr/tehnoklik/page/2010/0 ... 39006.html
Sječate se ono da je Apple svojim zaposlenicima poklonio Iphone, Kasnije je Google svojim zaposlenicima poklonio Nexus one , a Microsoft poklanja svojim zaposlenicima Windows phone 7 pitam se za što će ga koristiti ako ne za mobitel

Sječate se ono da je Apple svojim zaposlenicima poklonio Iphone, Kasnije je Google svojim zaposlenicima poklonio Nexus one , a Microsoft poklanja svojim zaposlenicima Windows phone 7 pitam se za što će ga koristiti ako ne za mobitel