Tapatalk plugin za forum je ugašen prije par mjeseci iz sigurnosnih razlogahrvooje je napisao/la:Da li vama radi tapatalk ? Vrti 'connecting to server ...' i onda 'failed to connect'.
čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Re: čavrljanje 2.0
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
or'lo, gor'lo, je*e e nami...
shicy je napisao/la:or'lo, gor'lo, je*e e nami...
više duhana, više duhana!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Ugasili su Grooveshark.. http://grooveshark.com/
Ode lijepa lista izvodaca i glazbe koji su bili dobri a nepoznati, i sad jbg necu se vise nikad svih sjetit...
Ode lijepa lista izvodaca i glazbe koji su bili dobri a nepoznati, i sad jbg necu se vise nikad svih sjetit...
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
- Abzeenth
- Site Admin
Prva stvar koju vidjeh danas kad sam došla online, i uništilo mi je dan.Yeti je napisao/la:Ugasili su Grooveshark.. http://grooveshark.com/
Stvarno je bio fantastičan servis, usprkos tome što je u osnovi "piratski"...ali za nas jadnike iz zemalja u kojima nema Spotifyja, i koji nemamo novca za pretplatu na "legalne" streaming servise, Grooveshark je bio spas. Baš šteta.
- audiosl4ve
pa imas sad SoundCloud. Stavis kaj hoces gore, slusas kaj hoces. Po meni jako lijep streaming servis.
dragon ball z novi nastavci... katastrofa. DBZ je tako i tako blasfemični zombi fetus koji je proizašao nekako iz dragon balla ... koji to nije zaslužio. DB je bio fenomenalan, optimističan i super. DBZ u kojem goku postaje ljuti, mrzovoljni osvetoljubivi tip koji više podsjeća na jedva samo kontroliranog sitha..
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- audiosl4ve
nemas pojma o cem pricas. DBZ je najbolji anime svih vremena i po meni je bolji od OD-a.
- Cooleech
- Moderator
Meh na sav anime. 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Cooleech je napisao/la:Meh na sav anime.