E pa ne možeš raditi takve podjele (mislim na shrikea i tebe ako djeliš njegovo mišljenje) jer ako je netko ovisnik nije bitno da li je javna osoba ili ne, nema razlike. Može se sada netko zakačiti za primjer koji takve osobe daju drugima ali to baš i ne drži vodu. Tinejdžeri se ionako više ugledaju na svoje starije prijatelje nego na javne osobe... A i opet kažem - Bare je sebe dao kao primjer drugima i progovorio o svemu lošem vezano uz ovisnosti tako da... Meni je to čak pohvalno!audiosl4ve je napisao/la:stricek šrike je napisao JAVNE osobe, neznam za tebe trzalica ali cisto sumnjam da ste i ti i bertine i abz javne osobe. Za JH-IM se ne bi cudio jer zna vise o ubuntu nego canonicalov prosjecni radnik
čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje 2.0
- audiosl4ve
- Spol: M
ja ne radim razliku, ovisnik je ovisnik, bio on javna osoba ili klinjo od 15 godina. Bare je bare, i on moze pricati sto hoce ali meni on bome ne izgleda nit se ne ponasa kao neko ko vise nije ovisnik. Al ajde dao je dobar primjer, bio je u par reklama i okej je to, ali kao sto rekoh cisto sumnjam da je cist.
Nisam ništa rekao o njegovom trenutnom stanju, možda se i dalje drogira... Pa i oni lijekovi koje dobivaju za odvikavanje su isto droga i to kako sam pročitao (sada kada su bile rasprave o legalizaciji "medicinske konoplje") puno jača od heroina, tj. stvara veću ovisnost a osobe koje se liječe na taj način su isto ukomirane kao i od svake druge vrste droga. Uglavnom, kompleksna je ovo tema.
- Cooleech
- Moderator
Trza, nemoj ti men' Cooleech ovo, Cooleech ono. Šta se trzaš? Jbms za Baru, njega sam spomenuo samo iz vica. Usputbudirečeno, nepušač sam 37 godina, kusur miseci, dana i sati, dakle, cili život.

I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- Abzeenth
- Site Admin
JH-IM je Shuttleworth. 
@trzalica, ne njih dvojica nisu pušači tako ne da ne truju nikoga u svojoj okolini nego će živjeti barem 120 godina svaki
.. no to je zapravo nebitno, nema osobe koja o nečemu nije ovisna; alkohol, droge, cigarete, žene (dečki), brzina, ogovaranje, turske serije.. ma možemo tako do prekosutra..
.. no to je zapravo nebitno, nema osobe koja o nečemu nije ovisna; alkohol, droge, cigarete, žene (dečki), brzina, ogovaranje, turske serije.. ma možemo tako do prekosutra..
Ne radi strawman molim te. Rekao sam javne osobe, nisam nista rekao sto bi uradio oko drugih zločina tipa ubojstvo i jasno je da se misli o narkomanima a ne o ikakvim ovisnicma o ičemu (recimo kavi). Ne, ne pušim. Javne osobe imaju utjecaj na percepciju droge bar parcijalno. Koliko ekipe okolo sada baulja i misli da kada su poznati i bogati da ce šmrkati kokain, ili kako to oni zovu - bijelo.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Između letova po svijetu uvijek stignem biti na Linux za sve forumuAbzeenth je napisao/la:JH-IM je Shuttleworth.
Cooleech i shrike - drago mi je da ste nepušači! Zakon ste ekipa i bilo bi šteta kada bi se trovali sa tim govnom od duhana. A sa shrikeom već po tradiciji, slažem se djelomično. haha
ali bit niti nije u tome da svi mislimo isto
Bez brige Coolee, ne trzam se.
Kuda bi stigao da se trzam za takve stvari koje spadaju u zafrkanciju nego to u pisanoj formi može krivo zvučati, može se krivo interpretirati. Nego, kako je prošao razgovor za posao (ako nije tajna)?

Slažem se u potpunosti - svatko ima neku svoju slabost!bertone je napisao/la:.. no to je zapravo nebitno, nema osobe koja o nečemu nije ovisna; alkohol, droge, cigarete, žene (dečki), brzina, ogovaranje, turske serije.. ma možemo tako do prekosutra..
- Cooleech
- Moderator
Zar trzalica ne služi trzanju?trzalica je napisao/la:Coolee, ne trzam se.Kuda bi stigao da se trzam za takve stvari koje spadaju u zafrkanciju nego to u pisanoj formi može krivo zvučati, može se krivo interpretirati. Nego, kako je prošao razgovor za posao (ako nije tajna)?
A što se tiče razgovora za posao.. moje isprike.. nisam vam rekao da sada mogu nosit majicu na kojoj piše "Yes, I'm IT"
A već sam vidio radne kolege iz drugog sektora kakve natpise imaju na svojim majicama (Special Task Force)
Edit: Eh, kad bi (mi) mogli stavit natpis na jaknu: "With sudo su there's nothing that I can't do"
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.