bertone je napisao/la:@vision.. i dalje čekam tvoju recenziju
elementary OS fun club
Moderator/ica: Moderatori/ce
- vision
- Spol: ♂
Re: elementary OS - Freya
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Što da ti kažem nego uživaj dok traje...bertone je napisao/la:Ne znam o čemu vi pričate.. ja sam još na Luni.. a Lunu moš' tweakati i pajserom pa će i dalje raditi
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- vision
Bolje da ti ne pričam...bertone je napisao/la:nije vrag da si odustao
- r3bl
- Spol: M
- Kontakt:
Imam ja jedan članak objavljen o elementary OS-u, doduše iz vremena Beta verzije Freye, ali mogao bih ga editovati pa postaviti kao recenziju.
elementary OS - Savršena distribucija za mene
elementary OS - Savršena distribucija za mene
Kako se vision izmotava, a napisao je već recenziju
sinoć sam na sekundarni laptop ponovno stavio Freyu da vidim da li se što popravilo i da se "možda" uhvatim recenzije, ali ..... 
Možda da napišem svoju, uzmemo tvoj pogled (a možda i vision dostavi svoj pogled) pa složimo članak "Pogled na Freyu" iz kuta gledanja tri različita korisnika
PS. Ako ćeš ići raskapati Freyu, tema na forumu o tweaku Freye zjapi prazna pa slobodno navali (jedan tweak = jedan post)
Možda da napišem svoju, uzmemo tvoj pogled (a možda i vision dostavi svoj pogled) pa složimo članak "Pogled na Freyu" iz kuta gledanja tri različita korisnika
PS. Ako ćeš ići raskapati Freyu, tema na forumu o tweaku Freye zjapi prazna pa slobodno navali (jedan tweak = jedan post)
- vision
Nije valjda da ti je dojam bio: "Dobar dan".bertone je napisao/la:sinoć sam na sekundarni laptop ponovno stavio Freyu da vidim da li se što popravilo i da se "možda" uhvatim recenzije, ali .....
Ne, recenzija mi nema smisla ako ću pola programa zamijeniti, koja je onda svrha instalacije te distre. Nije mi radila kako treba, problemi sa osvjetljenjem, web browserom, sat i kalendar nestali iz panela, upravitelj datoteka, appleti mi nisu radili kako treba i kad je tako nema mi smisla pisati recenziju, a svoj pogled - a to mi taman dođe kao poslije ...
A jutro ovisi o očekivanjima ili količini alkohola popijenoj noć ranije
.. i sve što si napisao stoji (i nije još popravljeno iako sam mislio da je) ali zašto pisati samo lijepe recenzije
.. i sve što si napisao stoji (i nije još popravljeno iako sam mislio da je) ali zašto pisati samo lijepe recenzije
- vision
Ne treba pisati samo lijepo (osim ako je stvarno tako), ali nema ni interesa (vijest na naslovnici ti ima samo 2 372 pregleda, a od 20 komentara svega je bilo 5 korisnika koji su nešto pitali) a pogledaj situaciju za Lunu kakva je bila.
- Abzeenth
- Site Admin
Ne koristim elementary (još!bertone je napisao/la: Možda da napišem svoju, uzmemo tvoj pogled (a možda i vision dostavi svoj pogled) pa složimo članak "Pogled na Freyu" iz kuta gledanja tri različita korisnika![]()