ajte vi na maps.bing.com pa probajte kliknuti na 3d prikaz
Fejsbukmanija?!
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Markec
- Spol: M
Re: Fejsbukmanija?!
Zole tako se i meni čini kad govore protiv googlea, to sto daje besplatno je ok al počnu s onim da nezele da im googole bla bla. Pa onda počnu braniti microsoft.
nečete moči jer prikaze opciju da (vaš browser to ne podržava) .
- glaskoncILLa
nije bas tako, radi se o tome da ne vozis pijan 250 jer znas da je to glupo, ne pijes prekomjerno jer znas da je to glupo i slicno.zole052 je napisao/la:Ajde prihvacam malo te razloge ali to sve skupa je prilicno paranoicno... ko da ne ides voziti auto jer svaki dan netko u hrvatskoj pogine u prometnoj nesreci, ne pusis jer ces dobiti rak pluca, ne pijes jer ce ti jetra otici u k, ne sexas se da ti srce ne otkaze prilikom orgazma, ne jedes cokoladu jer ces se udebljati...
Mozda je na neki nacin smjesna usporedba ali sve ono "privatno" sto drugi stavljaju na facebook stave tamo jer im je na neki nacin drago da to drugi mogu vidjeti znaci da ih to veseli i ako tako gledas onda je gornja usporedba skroz u redu
vecina se toga pridrzava zato jer je svjesna da je to glupo.
mozda vecina ne bi stavljala svoje privatne podatke na net da je svjesna koliko je to glupo.
usput pratim i nekoliko security foruma i tamo klinci na tjednoj bazi showoffaju sa facebook accountima i to na stotine njih.
i kreni od tuda, imam tvoj facebook account, vjerovatno uz njega imas i account na gmailu i koristis isti password. ako ne koristis isti password, na fejsu si stavio slike svog njemackog ovcara po imenu rondo, a na gmailu te pita ime kucnog ljubimca da bi ti otkrio password.
ok, usao sam ti u gmail, tamo vjerovatno imas mailove sa podacima za druge accounte, mozda i za neku opskurnu xxx stranicu sa krzlajvom zastitom koju posjecujes gdje mogu vidjeti i broj tvoje kreditne kartice i tako se krecem.
isti ti klinci imaju i paypal accounte sa kojih crpkaju manje svote i salju si stvari na postanski pretinac..
i to je najbolje sto ti se moze dogoditi, bilo je i puno vecih zajeba.
u hrvatskoj su ljudi mozda manje optereceni sa tim jer se jos uvijek ne posluje toliko preko interneta, ali i kod nas su razvalili recimo pbz, a na potrosackom kodu se moglo vidjeti slucajeve kradje identiteta.
tak da ono, mala je vjerovatnost da ces popiti tri pive i nakon toga poginuti i mala je vjerovatnost da ce ti netko ukrasti nesto na internetu, ali mogucnost postoji i toga bi svi trebali biti svjesni.
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
Ma ajde ali nemoras biti pijan u autu da pogines, netrebas pusiti 2-3 kutije dnevno da dobijes rak pluca... a sto se tice toga da preko internet bankarstva opljackaju ljude to se desava svakodnevno samo sto banke to prikriju i refundiraju da im ne radi negativnu reklamu to znam iz provjerenih izvora. Opet paranoja lagana... mislim danas pljusti kisa cijeli dan i rokaju gromovi pa necu izlaziti iz kuce jer u SAD-u umre 60 ljudi kodisnje od udara groma, odes do marketa i kupis zdravo voce kojem zabrane uvoz nakon mjesec dana jer ima toliko pesticida u sebi da boga pitaj sto moze izazvati u tvom organizmu...
mozemo tako do sutra, pusti ljude da se vesele i stavljaju kucne ljubimce na facebook ako im to predstavlja zadovoljstvo a ti nemoras ako te strah.
mozemo tako do sutra, pusti ljude da se vesele i stavljaju kucne ljubimce na facebook ako im to predstavlja zadovoljstvo a ti nemoras ako te strah.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- glaskoncILLa
naravno, ali obadvije radnje bitno povecavaju mogucnost losih posljedica. i to nije nikakav strah, to je povezano sa informiranoscu i zdravom pameti.zole052 je napisao/la:Ma ajde ali nemoras biti pijan u autu da pogines, netrebas pusiti 2-3 kutije dnevno da dobijes rak pluca...
a banke refundiraju novce ako su u propust ukljucene i one, ako ti je netko nesto maznuo a sam si kriv za to, od banke ces dobiti jedino druzenje u prostoriji sa crncem i njegovim frendom Vazeljinom. i to ces jos imati srece ako Vazeljin nije na GO..
sigurnost je ono o cemu treba voditi racuna zato moj savjet je sljedeci:
-izbjegavajte koristenje bilo kakvih kartica i racuna uopce , koristite gotov novac , njemu je najteze uci u trag a ako netko pozeli uzeti si ga sam a mrcina je....jbg
-izbjegavajte koristenje bilo kakvih kartica i racuna uopce , koristite gotov novac , njemu je najteze uci u trag a ako netko pozeli uzeti si ga sam a mrcina je....jbg
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
- Soul_Sample
pih, meni je privacy tako visok da ni sam nemam pristup nekim dijelovima svog accaAbzeenth je napisao/la:http://yro.slashdot.org/story/10/07/31/137217/Who-Is-Downloading-the-Torrented-Facebook-Files
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
- Soul_Sample
http://www.facebook.com/pages/Imate-pro ... 8539200524
evo, ako netko ima vremena i volje postavit im koje pitanje o Linuxu, ne mora bit nešto što vas stvarno muči, ja ću ih zatrolat s pitanjima kad smislim par otrovnih. Želim da mi napišu "ne znam". Lik se potpisuje ko <Frajer> i dijeli savjete o tome kako kopirat crack za Modern Warfare 2
evo, ako netko ima vremena i volje postavit im koje pitanje o Linuxu, ne mora bit nešto što vas stvarno muči, ja ću ih zatrolat s pitanjima kad smislim par otrovnih. Želim da mi napišu "ne znam". Lik se potpisuje ko <Frajer> i dijeli savjete o tome kako kopirat crack za Modern Warfare 2
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
- glaskoncILLa
imaju i forum; http://problemisaracunalom.forumhr.com/
23eg ozujka je bilo najvise korisnika online, njih dvojica. istovremeno.
23eg ozujka je bilo najvise korisnika online, njih dvojica. istovremeno.