Manjaro fan club
Moderator/ica: Moderatori/ce
- bikerbj
- Spol: M
Re: Manjaro linux
kako podesiti vrijeme na manjaru....
https://wiki.archlinux.org/index.php/Timebikerbj je napisao/la:kako podesiti vrijeme na manjaru....
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
-
vex385
ej,napokon nakon nekog vremena na linux mintu presao sam na manjaro(malo za promjenu) 
sve mi se cini dosta brze,pogotovo jer sam na xfce,a prije sam bio na mate.
ali imam jedan problem,ovo mi izbacuje kad probam otvoriti prijenosni disk,uopce ga neželi montirati.
Error mounting /dev/sdb1 at /run/media/vexcomp/ADATA NH13: Command-line `mount -t "vfat" -o "uhelper=udisks2,nodev,nosuid,uid=1000,gid=100,shortname=mixed,dmask=0077,utf8=1,showexec,flush" "/dev/sdb1" "/run/media/vexcomp/ADATA NH13"' exited with non-zero exit status 32: mount: unknown filesystem type 'vfat'
pokusavam ali nezeli,ima neko možda ideju,jer mi se distra na prvu dosta svidja.
I drugo totalno noob pitanje,nemogu nikako naci neki centar za instalaciju programa,jel to mogu samo iz package manager koji je pomalo nepregledan?
sve mi se cini dosta brze,pogotovo jer sam na xfce,a prije sam bio na mate.
ali imam jedan problem,ovo mi izbacuje kad probam otvoriti prijenosni disk,uopce ga neželi montirati.
Error mounting /dev/sdb1 at /run/media/vexcomp/ADATA NH13: Command-line `mount -t "vfat" -o "uhelper=udisks2,nodev,nosuid,uid=1000,gid=100,shortname=mixed,dmask=0077,utf8=1,showexec,flush" "/dev/sdb1" "/run/media/vexcomp/ADATA NH13"' exited with non-zero exit status 32: mount: unknown filesystem type 'vfat'
pokusavam ali nezeli,ima neko možda ideju,jer mi se distra na prvu dosta svidja.
I drugo totalno noob pitanje,nemogu nikako naci neki centar za instalaciju programa,jel to mogu samo iz package manager koji je pomalo nepregledan?
- Suko
- Site Admin
http://forum.manjaro.org/index.php?topic=2087.0
https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=140344
Po onim gore postovima, reboot bi to trebao riješiti.
I nema nikakvog centra softvera. Ima samo Pamac. Morati ćeš se s tim snaći.
https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=140344
Po onim gore postovima, reboot bi to trebao riješiti.
I nema nikakvog centra softvera. Ima samo Pamac. Morati ćeš se s tim snaći.
-
vex385
reboot je uspio
heh 
svidja mi se brzina ove distre,fakat sve leti
svidja mi se brzina ove distre,fakat sve leti
rapao mi se manjaro nakon zadnjeg updatea
whisker menu i notification area i jos neke ne mogu dodati na panel, firefox izbacuje segmentation falt, wallpaper nestao...
joj... stvarno ne znam koju distru da stavim sada
whisker menu i notification area i jos neke ne mogu dodati na panel, firefox izbacuje segmentation falt, wallpaper nestao...
joj... stvarno ne znam koju distru da stavim sada
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Suko
- Site Admin
Moj je jos bez greske
zole, ako firefox javlja segfault, provjeri da ti nije ram krepa. memtest napravi 
a ako želiš preć na neku novu distru, pruži priliku openSUSE-u, ovaj rc je fantastičan. ja ću ga zadržat barem dok ne izađe novi Slackware.
a ako želiš preć na neku novu distru, pruži priliku openSUSE-u, ovaj rc je fantastičan. ja ću ga zadržat barem dok ne izađe novi Slackware.
samo ako nagovoris prvo kulica na suseShicy je napisao/la:zole, ako firefox javlja segfault, provjeri da ti nije ram krepa. memtest napravi
salim se... ali nekako je sve pokrepalo nesto tako da... nemoj bacati crne misli na moj ram, on je odlicnozole052 je napisao/la:samo ako nagovoris prvo kulica na suseShicy je napisao/la:zole, ako firefox javlja segfault, provjeri da ti nije ram krepa. memtest napravi