Savjet za promjenu distre ;)
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
Re: Savjet za promjenu distre ;)
openSUSE KDE
Brdo softwarea!
KDE podesiv do bola i savršeno radi na SUSEu
Sent from my Transformer using Tapatalk 2
Brdo softwarea!
Sent from my Transformer using Tapatalk 2
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
- Abzeenth
- Site Admin
Ej, pa ima i Mint KDE...

što je savršena kombinacija...ukoliko ti SUSE radi savršenostefan je napisao/la:openSUSE KDE
inače zna ne bit savršena kombinacija
- Branimir
- Spol: M
- Kontakt:
debian.
ak oćeš da šljašti:
VINDOVZ

KDE će ti se rušit na bilokojoj distri ak kreneš mijenjat postavke sata u trayu...
ak oćeš da šljašti:
VINDOVZ
KDE će ti se rušit na bilokojoj distri ak kreneš mijenjat postavke sata u trayu...
- Cooleech
- Moderator
Emm.. koje to postavke? Meni se na Archu ne ruši.Branimir je napisao/la:KDE će ti se rušit na bilokojoj distri ak kreneš mijenjat postavke sata u trayu...
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- Suko
- Site Admin
Jedino ti Mint ili openSUSE pašu u tvoje kriterije. S tim da je openSUSE rpm distra.
Tu ti još dolaze u obzir i Kubuntu i Xubuntu ako se želiš riješiti Unitya, a paše ti poznata Ubuntu okolina. Nisu ni te dvije distre loš odabir.
I naravno Debian, ali to bi zahtjevalo da malo zasučeš rukave jer ti Debian ne daje sve na pladnju poput onih gore distri.
Tu ti još dolaze u obzir i Kubuntu i Xubuntu ako se želiš riješiti Unitya, a paše ti poznata Ubuntu okolina. Nisu ni te dvije distre loš odabir.
I naravno Debian, ali to bi zahtjevalo da malo zasučeš rukave jer ti Debian ne daje sve na pladnju poput onih gore distri.
- Branimir
- Kontakt:
sat i minute.Cooleech je napisao/la:Emm.. koje to postavke? Meni se na Archu ne ruši.Branimir je napisao/la:KDE će ti se rušit na bilokojoj distri ak kreneš mijenjat postavke sata u trayu...
SolydK (LMDE + KDE) distra, dakle direktno leži na Debian Testingu. Jest mlada, ali obećava 
- drone
- Moderator
Ni meni.Cooleech je napisao/la:Emm.. koje to postavke? Meni se na Archu ne ruši.Branimir je napisao/la:KDE će ti se rušit na bilokojoj distri ak kreneš mijenjat postavke sata u trayu...
Branimire, vjerujem da ti imaš probleme s KDE-om i ne znam zašto ih imaš, ali ja ih nemam. To znači da nije univerzalno pa ne možeš svakome govoriti da će imati probleme samo zato što ih ti imaš. Primjerice ja bih svima mogao govoriti da bježe od openSusea što dalje, a vidimo da mnogima radi sasvim dobro. Zato nema potrebe ljude odvraćati od oS-a, ali mogu iznijeti svoja iskustva kao upozorenje pa ako budu imali problema, možda da ne forsiraju i probaju nešto drugo.
Ne treba biti tako isključiv.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
- Branimir
- Kontakt:
Opensuse nisam mogao instalirat s DVD-a, sigurno zbog KDE karme. Nije repozitorije s DVD-a mogao učitati.
Kažem ja, KDE je ko sponzoruša, moraš puno "platit" da bi dobro zgledala, al zato troši resurse, strpljenje i živce.
Kažem ja, KDE je ko sponzoruša, moraš puno "platit" da bi dobro zgledala, al zato troši resurse, strpljenje i živce.