Kod: Označi sve
can't open rfkill control device no such file or directoryKod: Označi sve
iwconfig lo scan
lo no wireless extensionsModerator/ica: Moderatori/ce
Kod: Označi sve
can't open rfkill control device no such file or directoryKod: Označi sve
iwconfig lo scan
lo no wireless extensionsStaviš acpi_osi=Linux acpi_blacklight=vendor (ako si sa "acip=off" mislio na onaj redak iz /etc/default/grubvision je napisao/la:@shrike
provao sam kernel na Pc (Debian Squeeze), al bez nekog uspjeha sa ath9k a i zamrzne se nakon min (provao sam i jedan svoj koji sam spremio: wifi radi, ali se odmah zamrzne slika). Kernel 2.6.32 radi bez problema sa "acpi=off" ali ne mogu nikako wifi usb osposobiti da radi, a nemam ethernet modul.
Jeli se bolje prebaciti na Debian 7? Tamo mi je radio wifi, ali imam neki osjećaj da pc-u mnogo bolje prija 6ica.
Da nakon što podignem sustav, ali nakon instalacije Debiana ili neke druge distre (osim Slackware) moram editirat grub meni i upisati acpi=off , jer bez toga mi izbaca kernel panic ili se zamrzne.Krunoslav je napisao/la:Staviš acpi_osi=Linux acpi_blacklight=vendor (ako si sa "acip=off" mislio na onaj redak iz /etc/default/grub
Prilikom učitavanja sustava pojavi ti se popis svih kernela koji su instalirani. Podiže se onaj posljednji (najnoviji), ako ne odrediš drugačije. Strelicom dolje možeš učitati neki od starijih kernela koji su ti radili prije nadogradnje na novi.tex.vileer je napisao/la:Ako nešto tada nebude radilo, ima li načina za povratak na staro ? Ako instalacija prođe glatko i da sve šljaka, trebam li još štogod poduzeti , npr nekako obrisati stari kernel ( kako ) ili neku drugu radnju ?
@Bertone: http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... 90#p218530tex.vileer je napisao/la:Ako odlučim instalirati npr taj najnoviji kernel, što mogu očekivati od poboljšanja a što od pogoršanja , i da li je za instalaciju dovoljan samo klik na INSTALIRAJ ili je to tek početak ?
Jel dobar film?Vl@do je napisao/la:...i pogledati obavezno https://www.youtube.com/watch?v=kR6P0GueyVA gdje je dobro objašnjeno kako su nastali svi ti pojmovi.
@shrike, sorry on O.T.