Jel tko ovo probao.
Ja sam dobio na 2 mail adrese ovaj kod neki, i kaže da ga trebam aktivirati do kraja 11 jeseca (30.11). Jel to to?
Sad je instaliran, i u meniu imam opciju Register and unlock this demo?
Kliknem na to, al ništa se ne dešava, jel sad ovo kod mene full verzija ili ne, malo sam se izgubio
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka How to
kvaju je napisao/la:Jel tko ovo probao.
Ja sam dobio na 2 mail adrese ovaj kod neki, i kaže da ga trebam aktivirati do kraja 11 jeseca (30.11). Jel to to?
Sad je instaliran, i u meniu imam opciju Register and unlock this demo?
Kliknem na to, al ništa se ne dešava, jel sad ovo kod mene full verzija ili ne, malo sam se izgubio
ma ja sam u mailu u kojem sam dobio kod za registraciju imao i link di da se registriram... pa lijepo odes na taj link i registriras se pomocu onog koda... nemoj zakasniti, imas jos par dana samo, pozuri
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
pa ja mislim da je bitno da pomocu onog koda dobis account na njihovim stranicama... iskreno nisam ni jednu igru probo, cak sam se iznenadio sto ima tako malo igra koje podrzava, mislim vjerojatno rade i jos mnoge druge ali sluzbeno ih je ful malo (barem koliko pise na stranicama)... jos uvijek imam xp za igre tako da nemam problema sa time
si ti probo koju igru ili program ?? I da li je ovaj games samo za igre a ovaj drugi samo za programe ili kako... na jednom radi vise programa a na drugom vise igra ?!?!?!
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Ja taj Crossover koristim već duže vrijeme. Niš posebnog - ušminkani wine - a sve kaj podržava, podržava i wine, uz poneke tweakove.
Npr. s Crossoverom sam uspio instalirati M$ Office 2007. No sve kaj je Crossover napravil je to da je skinul neke dll-ove koje wine po defaultu nema i onda instaliral Office. Da sam znal koje dll-ove trebam, mogel sam isto to i s wineom napraviti.
Smile! It makes people wonder what you're thinking about...
I am NaN, I am a free man! Započnite svoje Linux iskustvo na http://wiki.open.hr