Pozdrav kolega. Kako si, kaj ima dobroga kod tebe ?eQuivalent je napisao/la:..., zasto da/zasto ne .
S obzirom da si i sam poduzetnik, onda vrlo dobro razumijes kako funkcionira nas kutak svemira.
Postojeće pravilnosti i obrasci vrijede u svemu, od politike, industrije, roditeljstva, pa do testiranja softvera. Jefnostavno receno, sve sto polucuje uspjeh mora imati neki svoj pocetak, razvoj, marketing,ciljano trziste, gomilu love, pa cak i plan za casnu i jeftinu odstupnicu.
Ja sam odusevljen svakim vidom poduzetnistva, entuzijazma, pionirskih ideja, i stvarno ti od srca cestitam i zelim da uspijes ostvariti svoje poslovne naume.
Zasto ti se nitko ovdje nije javio i podrzao te ? Pa odgovor je vrlo jednostavan : Iz istih onih razloga zbog kojih je linux na razini statisticke greske u desktop prici.
Moze piskarati ko kaj hoće i umatati svoju filozofiju u kojekakve sarene omote , no stari moj, realni pokazatelji su katastrofalni, iz niza razloga, i isti ti razlozi du uzrok zakaj je mlak , skoro nikakav odziv, na tvoju hvalevrijednu inicijativu.
Logicno, pitaces me zasto se ja nisam ukljucio ako to smatram dobrim potezom. I tu je odgovor vrlo jednostavan : Napisi tocan podlovni plan kaj tocno i u kojim rokovima ocekujes od svog projekta i ja ti odgovorim ttocku po tocku.
Mene, iz biznis perspektive, niti najmanje neće tangirati neke open filozofije i nekakvi imaginarni doprinos nekakvom imaginarnom općem dobru. Otvori pet radnih mjesta i tak si najbolje pomogao pet obitelji u svojoj mikrolokaciji.
Sve izreceno je iskljucivo moje osobno misljenje i stavovi.
.