Svijet laži

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

abnettaa
Spol: m

Re: Svijet laži

Post Postao/la abnettaa »

Jeremija je napisao/la:Zanimljivo, jako uvjeren u teoriju ali nisi nam dao nekih dokaza. Previše si napisao/nabrojao tih činjenica pa se čovjek lako pogubi i teško poveže u meni razumljive rečenice. Probaj sporije pisati :)
.
nema dokaza za takve stvari
radi se u suzbijanju.
vidis da je nesto mutno i ne stima.... objasnjavas na 10 nacina, sa 10 teorija i onda trazis mane u njima i suzbijas jednu po jednu dok ne ostane jedna il dvije - najlogicnije.
inace nisam bio oduvijek alternativac... uvijek sam htio razumijeti svijet i svoj smisao u njemu, zivot...
godinama sam se bavio fizikom, onako iz hobija, kao linuxom... pun ormar mi je udzbenika iz fizike i leteratura...
vecinom sam bio samouk pa mi nije niko tuvio u glavu smisao matematike jer njen smisao je beskrajan zato matematika nikad nije mogla biti dokaz teoriji u fizici vec je trebao eksperiment
uvijek sam na nekoliko nacina razumio iste stvari, nikad nisam odbacivao teorije ma koliko na prvu glupe bile, sve dok ih ne bi provijerio...
i tako trazeci smisao svog zivota u fizici, poceo sam shvacati koliko je ona laz, jednako kao i povijest.... dvije najvece gluposti danasnje civilizacije
vise sam istine shvatio dok sam pojeo buniku nego godinama razmisljajuci o njihovim teorijama relativnosti i ostalim glupostima
a znanje je moc... grupa mocnika na ovom svijetu nece nikad dopustit da se zna istina jer vise ne bi mogli biti mocnici, lazi su im temelj trona
energetske linije planeta o kojima sam pricao... najbogatiji i najmocniji ljudi svijeta imaju tamo obrede i drogitraju se prirodnim psihodelicima koji im sire svijest dok nama tu tupe mozak i ispiru sa obrazovanjem
21. prosinca npr u stonhage kad se zemlja poravna u solsticiju... ulaz u stonhage je zabranjen, okolo policija i vojska patroliraju
a elita unutra obrede ima....
zemlja je zivo bice jednako kao i mi, samo u drugom stanju svijesti, elektromagnetno bice kao i mi.... mozak je elektromagnetni motor, sve sto nas cini zivima i svijesnima su elektricni impulsi medju stanicama mozga
kao i cijeli svemir, on je isto jedna velika elektromagnetna svijest.... gravitacija i nuklerane sile ne postoje, sve je elektromagnetno
frekventno, skalarno.... kao sto je tesla reko, zivot je sve oko nas... nismo jedini zivi u svemiru samo zato sto ne razumijemo kamen i njegovu svijest. i on je svijestan sebe na neki svoj nacin u nekom svom svijetu

a kad smo vec kod filozofije, mislim da to i jest smisao zivota... dopustit dusi da osijeti koliko se ne rzlikuje od svijeta oko sebe... jer nasa dusa i drvo ispred nas ili zvijezda na nebu, su jedna te ista stvar - nista nas ne dijeli, daljina medju nama je prostor ispunjen elektromagnetnom energijom, razliciti entiteti i razlicite materije su samo razlicite petlje te energije u prostoru ali ne jedinke.... svi smo jedno te isto - cijeli svemir
ali zlo je zavladalo svijetom, sotona... koji je putem obrazovanja i religija oteo i izolirao nase duse da mislimo kako smo jedinke ili nesto posebno u svijetu oko sebe kao listove sa stabla, nismo mi listovi, mi smo stablo
abnettaa

bio je npr eksperiment sa majmunima na dva totalno izolirana otoka gdje nije bilo prirodne hrane za majmune pa su ih hranili ljudi.
zatim su im hranu namocili u blato i majmuni su se mucili, strugali... ribali po travi na oba dva otoka mjesecima sve dok jednom majmunu nije pao komad hrane u vodu pa se blato ispralo, svi su majmuni krenuli prati hranu u vodi ali zanimljivo je i to da su u isto vrijeme majmuni sa drugog otoka gdje ni jedna jedinka nije skuzila sama pranje hrane, poceli odmah prati hranu
totalno izolirani daljinom bez kontakta...
jer im je svijest povezana... cim su na jednom otoku skuzili, entiteti kao petlje elektricnog polja, to polje je provelo informaciju u podsvijest entitetima drugog otoka
to znaci da dusa majmuna nije u njihovim tijelima vec se rasprostire cijelim svemirom i nije jedinka vec je cijeli svemir jedna elektricna dusa a svaki entitet je njena zasebna petlja
na kraju krajeva, to i kvantna fizika govori... kvantna isprepletenost, oblak vjerojatnosti u prostoru... jedan elektron nije niti tu niti tamo. u svakom trenutku vremena on se prostire cijelim svemirom i on je materija samo kad ga mijerimo, inace je cista energija
mi si sami stvaramo stolicu u glavi kad na nju sjednemo, ta stolica ne postoji, samo je stolar energiju svemira spetljao u njen oblik i nase oci to vide kao materiju na koju ce sjest.... materiju koja ne postoji
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

abnettaa je napisao/la:ali zlo je zavladalo svijetom, sotona... koji je putem obrazovanja i religija oteo i izolirao nase duse da mislimo kako smo jedinke ili nesto posebno u svijetu oko sebe kao listove sa stabla, nismo mi listovi, mi smo stablo
slika
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
abnettaa

i onda kad vidim ovaj jadni ispacen, izlagan izmanipuliran narod... sve sto zele je imat kucu, posao i auto
a to ne vrijedi nista
materijalizam je samo oruzje sotone koji se uvukao u nas sustav
nikad necu imat auto ni kucu... sjednem na biciklu i odem u sumu jesti psihodelicne gljive i odspavam tamo, na podu medju kukcima i mravima i osjetiti kolko smo ja i taj kukac sto puze po meni i ta zemlja na kojoj lezim, jedno te isto - ista dusa
to je jedino sto u zivotu vrijedi
pogotovo za neke solsticije i ostale dane kad je zemlja puna energije sa sunca, na nekim sjecistima njenih energetskih linija
bosanska piramida je dobra... razmisljam 21 prosinca otici 2, 3 dana unutra u one tunele, uzet LSD i pit samo vodu koja je tamo
niingu

Post Postao/la niingu »

abnettaa je napisao/la: razmisljam 21 prosinca otici 2, 3 dana unutra u one tunele, uzet LSD i pit samo vodu koja je tamo
Samo se ti javi koji dan ranije da se skupi ekipa :thmb-up
abnettaa

shrike je napisao/la:
abnettaa je napisao/la:ali zlo je zavladalo svijetom, sotona... koji je putem obrazovanja i religija oteo i izolirao nase duse da mislimo kako smo jedinke ili nesto posebno u svijetu oko sebe kao listove sa stabla, nismo mi listovi, mi smo stablo
slika
upravo tako, sve uvrnuto
vjere i crkve su prvi potez sotone da zavlada svijetom
vatikan je sotonska baza oduvijek bio
isto kao i simboli, pentagram, zmija, broj trinaest - sve je ozloglaseno od strane crkve
a pentagram je jedan od energetski najpozitivnijih simbola, stiti od uroka... godina ima dvanaest mjeseci i to je kalendar kojeg je napravio papa, netocan. Prava godina bi trebala imati 13 mjeseci, kao sto su stare civilizacije imale kalendare, hebreji, maye, sumerani... to su bili savrseni kalendari, ovaj danas je netocan ali se to krpa sa prijestupnim danima svake cetri godine.
jbg papa nije volio broj 13. to je proklet broj
isto tako je bilo 13 apostola, pavle je trinaesti ali crkva to nikad nece priznat.
imamo i 13 zvijezdja u zodijaku i trinaesti znak bi bio zmijonosac - zmija, izopaceno bice od crkve..... poslanik djavla...
pozitivne i dobre stvari je crkva proklela i nazvala grijehom, tek sa 10 zapovijedi se eticki opravdava
ljudi nekad sto su stovali biljke i planete i priklonili se crkvi, samo su izdali boga i prodali se vragu
stari slaveni su imali realna bozanstva i crkva se dobro potrudila da ih izbrise iz povijesti, dnas mislimo da smo kao slaveni doselili u 6 st... a to je laz, mi na balkanu mozda smo i najstarija civilizacija u nasoj mega-eri, vede su svoja znanja od nas naslijedili
imamo nekoliko knjiga o staroslavenskoj mitologiji ali su nepouzdane i izvrnute jer su prevodjene nekoliko puta i mnoge stvari u njima su izbacene, kako je pasalo onome ko je pisao povijest. ali i iz takvih se vidi da su slavenski bogovi bili - planeti, astronomski dogadjaji, energetski jake biljke... razumjeli su svijet i stovali ono sto vrijedi i tome pridavali ljudske osobine za svoja bozanstva
ili npr kalendar maya, ,mogi misle kako je trajao 5 tisuca godina ali to je isto laz, 5 200 i nesto godina je trajao samo jedan od 5 ciklusa kalendara. cijeli kalendar je trajo 28 000 godina i opisivao precisiju planeta i klimatske promijene u njemu na svakom ciklusu, pa tako npr zadnji ciklus prije oko 5000 god opisuje opce poplave, u isto vrijeme biblija opisuje opci potop a imamo i fizicke dokaze na planetu da se tada klima jako promijenila.
prije dva i pol ta ciklusa, tj na polovici precesijske godine, kalendar maya opisuje veliko stvaranje i unistavanje od boga
to je tih 13 000 god (12 000) kad je zemlja pretrpila ogromne promjene, kad je naglo stalo ledeno doba, formirali su se novi polovi i krenulo zatopljenje sve do danas, zemlja se tad najverojatnije okrenula
glavni bog maya, bog koji stvara i unistava, prema kom su opisali kalendar i precesijsku godinu planeta je niko vise nego sredisnja crna rupa u nasoj galaksiji, a ona i jest fizicki izvor energije svemu u glaksiji pa tako i nasem suncu (drugi glavni bog maya) i na kraju planetunisu maye bili glupi, tocno su znali koliko traje precesija planeta i tocno znali da se cijeli svemir okrece oko sredisnjeg izvora energije - crne rupe, kao sto su i znali koliko godina energiji treba da iz sredista stigne do nas
elektromagnetna energija putuje brzinom svijestlosti a svijetlosti treba 26 000 godina da dodje iz sredista galaksije do nas
znali su gdje je srediste i napravili kalendar na osnovu te energije, znali su i za nutaciju u precesiji i preracunali da je njeno odstupanje oko 2 000 god sto daje 28 000 godina.
ne vjerujem da su to maye razumjeli, vjerojatno im je taj kalendar ostavila neka davna civilizacija....
tad prije oko 12 000 god nestala je inteligentna civilizacija i ostatke su preuzeli prezivjeli kao bozanstva... maye kalendar... egipcani piramide, nastanili se oko njih i pokapali tamo faraone... slaveni ovdije, sumerani na svojoj strani.... sve te civilizacije novije ere su nastale od grupa koje su ostale od davne nestale civilizacije - atlantide....
atlantida nije pod vodom nigdje, to je bila civilizacija koja je vladala cijelim planetom, njeni ostaci su svugdje, oni su gradili piramide
primjenila se gravitacija i te piramide su danas nemoguce za izgradnju ni nama a kamloi egipcanima...
da su vukli kamen od 900 tona na nekim balvanima je glupost jer to je tezina koja tone, balavni se ne bi okretali vec potonuli u zemlju... i onda jos to digli na visinu od 4 metra... ma mozes mislit, drvenim dizalicama.... cak bi i digle ali bi trebalo 1000 dizalica koje se ne bi mogle smjestit u prostor oko piramide koju su "gradili"....
mogu oni pricat sta hoce, u teoriji sve to lijepo zvuci ali u praksi ni dan danas nasoj tehnologiji nije moguce onakvu piramidu kopirati a di bi bilo starim egipcanima...
jos je i sve to najmanji problem... najvece je pitanje kako napraviti kilometarski podzemni labirinti tunelica promjera 15 cm kroz kamen... sve to ispod piramida je veci misterij od same piramide.... svi ti tuneli i tunelici su imali svoju svrhu - protok energije
abnettaa

zanimljivo je da su istrazivali jedan takav tunelic ispod sfinge, poslali robota unutra koji je naletio na mala kamena vrata... pa su napravili robota s busilicom koji ih je probusio i poslao kameru unutra koja je opet naisla na druga vrata. tu su istrazivanja stala jer ih nije bilo moguce probusit.
onda je jedan arheolog predlozio nacin da se razbiju fokusiranom eksplozijom sto su i ucinili ali neformalno jer su za javnost zabranili pristup i odustali sa istrazivanjem a u tajnosti nastavili i ko zna gdje je to istrazivanje zavrsilo....
oldman
Spol: M

Post Postao/la oldman »

A šta kažeš na na ovaj uradak ?
https://www.youtube.com/watch?v=hXS3JHz2gNU
jurastublic
Spol: M

Post Postao/la jurastublic »

oldman je napisao/la:A šta kažeš na na ovaj uradak ?
https://www.youtube.com/watch?v=hXS3JHz2gNU
pface Žalosno je da i danas postoje ljudi koji zaozbiljno "lajkaju" takav video. Čovjek koji ga je snimio posve očito navlači ljude za nos, one koji ne znaju najosnovnije osnove, a u komentarima je samo jedan kojemu je to smiješno i njega svi napadaju. Žalosno.

Ukratko, čovjek tvrdi da su za održavanje vakuuma potrebni zidovi debeli par metara te čelična konstrukcija i da je zato nemoguće da tanka astronautska odijela to mogu podnijeti, tako da su astronautski pothvati izmišljotina.

Vodi gledatelja prema pogrešnom zaključku da što je viši vakuum, to je potrebna proporcionalno jača stijenka ("Ako je vakuum 10e-6 (deset na minus šestu), zamislite kolika je to sila kad je vakuum 10e-17!".)

U stvari nije uopće bitna "rijetkost" vakuuma, bitna je razlika vanjskog i unutarnjeg pritiska. Ako je vani vakuum kao i unutra, razlike pritiska nema i stijenka mjehurića od pjene može izdurati najveći vakuum. Čovjek živi u pritisku od oko 1000hPa (1 bar, 760 mmHg- što je 760 Torr u videu). Kako znamo, autoguma ili boca pjenušca mogu izdurati dva, tri, sedam bara tlaka. Stakleni ekran CRT televizora unutra ima vakuum od 10e-9 mmHg, elektronske cijevi oko 10e-6 mmHg. Bitno je samo da mogu izdržati vanjski normalni atmosferski pritisak koji prognozira Vakula.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Samo ne Vakula, taj sve fula. Jedino pravo pitanje je kako taj tip nije već dobio otkaz.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Odgovori