nema dokaza za takve stvariJeremija je napisao/la:Zanimljivo, jako uvjeren u teoriju ali nisi nam dao nekih dokaza. Previše si napisao/nabrojao tih činjenica pa se čovjek lako pogubi i teško poveže u meni razumljive rečenice. Probaj sporije pisati
.
radi se u suzbijanju.
vidis da je nesto mutno i ne stima.... objasnjavas na 10 nacina, sa 10 teorija i onda trazis mane u njima i suzbijas jednu po jednu dok ne ostane jedna il dvije - najlogicnije.
inace nisam bio oduvijek alternativac... uvijek sam htio razumijeti svijet i svoj smisao u njemu, zivot...
godinama sam se bavio fizikom, onako iz hobija, kao linuxom... pun ormar mi je udzbenika iz fizike i leteratura...
vecinom sam bio samouk pa mi nije niko tuvio u glavu smisao matematike jer njen smisao je beskrajan zato matematika nikad nije mogla biti dokaz teoriji u fizici vec je trebao eksperiment
uvijek sam na nekoliko nacina razumio iste stvari, nikad nisam odbacivao teorije ma koliko na prvu glupe bile, sve dok ih ne bi provijerio...
i tako trazeci smisao svog zivota u fizici, poceo sam shvacati koliko je ona laz, jednako kao i povijest.... dvije najvece gluposti danasnje civilizacije
vise sam istine shvatio dok sam pojeo buniku nego godinama razmisljajuci o njihovim teorijama relativnosti i ostalim glupostima
a znanje je moc... grupa mocnika na ovom svijetu nece nikad dopustit da se zna istina jer vise ne bi mogli biti mocnici, lazi su im temelj trona
energetske linije planeta o kojima sam pricao... najbogatiji i najmocniji ljudi svijeta imaju tamo obrede i drogitraju se prirodnim psihodelicima koji im sire svijest dok nama tu tupe mozak i ispiru sa obrazovanjem
21. prosinca npr u stonhage kad se zemlja poravna u solsticiju... ulaz u stonhage je zabranjen, okolo policija i vojska patroliraju
a elita unutra obrede ima....
zemlja je zivo bice jednako kao i mi, samo u drugom stanju svijesti, elektromagnetno bice kao i mi.... mozak je elektromagnetni motor, sve sto nas cini zivima i svijesnima su elektricni impulsi medju stanicama mozga
kao i cijeli svemir, on je isto jedna velika elektromagnetna svijest.... gravitacija i nuklerane sile ne postoje, sve je elektromagnetno
frekventno, skalarno.... kao sto je tesla reko, zivot je sve oko nas... nismo jedini zivi u svemiru samo zato sto ne razumijemo kamen i njegovu svijest. i on je svijestan sebe na neki svoj nacin u nekom svom svijetu
a kad smo vec kod filozofije, mislim da to i jest smisao zivota... dopustit dusi da osijeti koliko se ne rzlikuje od svijeta oko sebe... jer nasa dusa i drvo ispred nas ili zvijezda na nebu, su jedna te ista stvar - nista nas ne dijeli, daljina medju nama je prostor ispunjen elektromagnetnom energijom, razliciti entiteti i razlicite materije su samo razlicite petlje te energije u prostoru ali ne jedinke.... svi smo jedno te isto - cijeli svemir
ali zlo je zavladalo svijetom, sotona... koji je putem obrazovanja i religija oteo i izolirao nase duse da mislimo kako smo jedinke ili nesto posebno u svijetu oko sebe kao listove sa stabla, nismo mi listovi, mi smo stablo