meni niti visual studio 6 niti 8 nije htio otvoriti vba fileove autocad koju verziju koristis ?
eto stavio sam si download toga iako sumnjam da cu ove godine uspjet to imati na poslu moj admin mi vec 4 mjeseca registrira comdlg32.dll
za sada je u fazi da mi se komp resetira kada pokrenem vba unutar excela
linux suks je napisao/la: ali mislim ipak malo je ljudi koji ce moci reci iskreno da msstudio nije jedan od najboljih programskih okruzenja
Zavisi što preferiraš - ako voliš IDE i više "grafički programirati", onda VS zbilja je jedan od najboljih alata na tom području, ali ako si "hard-core" igrač... onda te VS samo sputava
A što je najsmješnije - glavni programeri u MS-u ne koriste VS, već običan text-editor ("old-school")
No u konačnici sam alat nije toliko bitan, bitan je "skill" (alat ti nekad može ubrzati rad: bojanje sintakse, autocomplete i sl.)
(čisto radi opće flejm kulture moram reći: Basic je smeće! )
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
da mozda je smece ali je lagano za koristiti .... recimo imas 30 blokova u nacrtu recimo 5 tipova blokova
sada to mozes rucno zbrajati zapisati na papir i onda otvoriti excel i rucno upisivati u nekakav troskovnik i napraviti oko 2 -3 sitne greskice koje u konacnici variraju izmedju 30 i 70 k kuna
ili reci basicu da ti prebroji blokove i da ih upuca u excel
mogucnost zajeba = 0 osim ako nisi zafrkno u kodiranju
linux suks je napisao/la:
ili reci basicu da ti prebroji blokove i da ih upuca u excel
mogucnost zajeba = 0 osim ako nisi zafrkno u kodiranju
Prebrojiti blokove možeš i sa transparentnom komandom 'filter unutar select all bloka
Preko nje filtriraš iz cijelok skupa selektiranih objekata samo one koji ti pašu (blokovi u tvom slučaju) Ja se u acad-u nikad nebih bacio na externo kodirane za ovakve trivialne stvari. Jednostavno previše posla
hm selektiranje i sortiranje blokova po layerima je samo pocetak zapravo radim generator troskovnika i to jos univerzalni jel naravno da postoje razlicite cjene za razlicite kupce pa da nebi bilo preodredjeno radim opcenito
acad je verzija 6 pa nije bas neki krik kontrola iako je ok 9 mi bolja
Uglavnom, stvar sam moral napisati ispocetka koristeci skroz drukciju filozofiju - no izgubil sam previse vremena. Cak mi je par puta falila tek sitnica da ne napravim stvar u gtk#-u.
Smile! It makes people wonder what you're thinking about...
I am NaN, I am a free man! Započnite svoje Linux iskustvo na http://wiki.open.hr
DoDo je napisao/la:
Pa bolje i to nego da 3 dana trazis memory leakove. A najgori su oni koji su u samom libraryju pa ih ni ne mozes rijesiti.
Da, ali kada programer stvara vlastite objekte i rezervira memoriju sa constructorom, u redu je i uredno da isti uništi sa destructorom, a ne da to prepušta garbage collectoru!
Ako analizirate biblioteke, uočiti će te da su destructori uredno upotrebljavani! To je jednostavno dobra programerska praksa!