Ubuntu - Win7 look

Diskusije usko vezane uz Ubuntu i srodne distribucije (Kubuntu, Xubuntu, Lubuntu, LinuxMint...)

Moderator/ica: Moderatori/ce

glaskoncILLa

Re: Ubuntu - Win7 look

Post Postao/la glaskoncILLa »

sa iskustvom dolazi i tehnika.. :)
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

najlakše je sve potrgati apdejtom ali prije toga prčkaj po source.list
vuksamotnjak
Spol: M

Post Postao/la vuksamotnjak »

Ja sam trenutnačno u fazi traženja identiteta. To će trajati sve dok ubuntu ne izađe pa da vidim oću imat problema. Sada se sprema openSUSE KDE, PCLinux OS kde je obrisan, jednostavno spor mi je FF i chromium. Ak openSUSE ne uspije, ona ću isprobati mandrivu 2010.1 pa onda ubuntu, ak ništa od svega toga onda idem na moju dobro staru mandrivu :)))

Ali da i dlaje će ostati linux look, ne treba mi windows ili mac look. Zašto se oni nebi na nas furali....ok to već polako i čine
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)

एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

debian i xfce
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

vuksamotnjak je napisao/la:Sada se sprema openSUSE KDE ...
:thumbs2 :thumbs2 :thumbs2
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Dado

Post Postao/la Dado »

Nakon godinu dana na Ubuntuu, ne vidim koji bi me vrag tjerao da ga pored toliko tema i mogućnosti estetskog uređivanja (od kojih većinu čka nisma ni isprobao) idem srozavati na izgled vindoza. Onako, ova sedmica me dizajnerski podsjeća na KDE otprije nekih 5-6 godina.
MBO Biostar P43-A7, CPU Intel Core 2 Quad Q8200, RAM 2 × 2 GB, DDR 2, PC-6400, 800 MHz, KINGSTON, VGA PCI-E CLUB 3D (ATI Radeon HD4830 - za prodaju) nVidia GeForce 8800 GT, HDD 3.5", Hitachi, 500 GB, SATA-II, 7200 o/min....i dakako ubuntu 10.10 64bit
kvaju

Post Postao/la kvaju »

shvatite kako hoćete, meni je tema jako fino odrađena, i ugodna oku.
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to

LastFM grupa LINUXZASVE join us
Odgovori