Korisničke grupe

Prijedlozi, komentari, kritike i sl. vezano uz portal.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Soul_Sample
Spol: M

Re: Korisničke grupe

Post Postao/la Soul_Sample »

možete maknuti broj postova, ali mislim da to neće ništa promijeniti. ja sam inače užasni spammer, ali na ovom forumu me taj broj uopće ne motivira na pisanje.

samo da pejstam podatke s ffzg foruma:

dakle, spammer jesam, al ima mjesto i vrijeme za to, a ovaj forum nikad nisam vidio takvim mjestom. ni vremenom. ok, ovo nije imalo previše smisla rofl
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
nicky
Site Admin
Spol: Ž

Post Postao/la nicky »

Ne vidim čemu micati broj postova korisnika. Nit je tajna nit je bitno nit bi išta promjenilo.

A što se grupa tiće:
Ne vidim korist od toga. Također ne vidim kako ljude prisiliti da se prijave u grupu pa samim time nit neko zaključivanje na temelju grupa nema smisla.
Grupiranje po količini postova također nema smisla (pogledajte mene recimo, imam svega 398 postova, a bila sam među prvima na forumu).

Suma sumarum, mislim da bi nečije vrijeme bilo bačeno uzalud.
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

Što se tiče ovog za grupe, ja sam to shvatila kao dobrovoljno - grupe kao takve postoje, pa tko želi može se pridružiti, a tko ne želi ne mora. Meni nije problem to napraviti ako postoji interes, tj. ako ima dovoljno ljudi koji bi to htjeli.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

A koje bi sve grupe napravila?
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

Suko je napisao/la:A koje bi sve grupe napravila?
Vidi prvi post u ovom topicu: to su neki prijedlozi, dakle grupiranje prema distribuciji ili DE-u koji se koristi. Možda netko ima još nekih ideja; ne planiram ništa raditi dok sve ne bude dogovoreno, a isto tako ne planiram nametati neke svoje podjele i grupe, već bih radije da članovi foruma predlože kako bi oni htjeli da to izgleda.
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

ako može prijedlog, imamo već na forumu debian fan club,arch fan club,kde fan club,.... pa samo postojeće grupe iskoristiti
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Ja bi predložio grupe: Početnik, Prosječno zna, Iskusan, Instalirao Gentoo, Ninja.
Ne nužno tog naziva, ali mislim da me shvaćate...
Lutherus

Suko je napisao/la: Instalirao Gentoo
šta instalirao?koristio! :bleh

ajd dosta trolla sad za ozbiljno,

je,dalo bi se svašta sa tim grupama.čak je i ta klasifikacija r00kie,home user,advanced user,gentoo freek i ninja dosta dobra
csx

Post Postao/la csx »

Abzeenth je napisao/la:
csx je napisao/la:ako želite kvalitetne postove najbolje je maknuti broj postova u profilu :)
Hmm..vidiš, to i nije tako loša ideja, ali sumnjam da bi se to ikome svidjelo :D
Anyway, ako imaš još kakvih prijedloga ili savjeta kako umanjiti/spriječiti spam, lijepo te molim da ih napišeš pa ćemo vidjeti što se od toga može provesti, odnosno što ekipa misli o tome :D Ovo ide i svima ostalima, naravno...ako ćemo nešto mijenjati ili uvoditi nove stvari poput tih grupa, radije bih da se to sve odradi odjednom. kava
nicky je napisao/la:Ne vidim čemu micati broj postova korisnika. Nit je tajna nit je bitno nit bi išta promjenilo.
kod mene na forumu su uglavnom novi korisnici nabijali postove samo kako bi maknuli status "početnika" sa svog profila, a i članovi gledaju na druge članove kroz broj postova pa misle da ako imaš više postova valjda nešto i znaš (pa i oni pocnu nabijati postove kako bi postali "pametniji")..

btw možda kad bi ubacili gumb zahvale umjesto broja postova, možda bi odin i zagor bili motiviraniji za pomoci nekome nego što svako malo postaju svoj ss desktopa :mrgreen: :bleh
Lutherus

ko kaže da ljudima ne pomažem sbatine odbijam samo one kojima je dovoljan odgovor RTFM kava

a gle šema zahvale sa crozone i nije loša.tamo se iskazala dosta dobrom.
a micanje statusa sa brojem postova je dvosjekli mač.realno odjednom možeš dobiti popriličan broja spamova
Odgovori