glaskoncILLa je napisao/la:i naravno objavis ju pod bsd licencom, napravim deb od nje.
E, al pazi! Kad sam sebi kupoval nekakav namještaj baš mi je bilo bitno da li soft radi pod Linuxom. Naravno, ništa nije radilo ni pod Linuxom ni pod macom.
Kad čovjek dođe kod tebe po namještaj, a ti mu daš aplikaciju koja radi pod lin/win/mac odmah imaš bonus kod dijela kupaca
Zato, ako misliš sređivat softver, onda ti je ovo najbolji put za firmu i tebe...
Razmišljao sam o bazi... ali nekako su mi ovi .ksl fajlići miliji (i gotovi, što nije beznačajno). To je čitav još jedan velik programski kod. Samo da nađem (ili barem brzo i jednostavno napravim) neki parser za stringove s formulama....
Neka... imam vremena za eksperimente. Možda uspijem copy-pastati velike dijelove koda iz Buildera. Vjerojatno ima nekih sitnica u sintaksi ili slično...
Zahvaljujem još jednom. Ovdje ću izvještavati o rezultatima. I zapitkivati o onome što ne kužim.
Biti će nam drago pratiti. Možda ti budemo mogli i pomoći u nekim stvarima....
C++ je C++, tako da u sintaksi ne bi trebalo biti problema. Osim u onim dijelovima koji ne spadaju u klasične C++ biblioteke, pa se u Qt-u drugačije zovu i imaju drugačije argumente (prvenstveno mislim na rad sa OpenGL-om)
Mijenjanje propertisa za pojedinu kontrolu iz koda... Imam naviku slagati formu iz koda, tako da sve prilagodim rezoluciji računala...
I kako da dodam više formi u istom programu?
Mijenjanje propertisa za pojedinu kontrolu iz koda... Imam naviku slagati formu iz koda, tako da sve prilagodim rezoluciji računala...
I kako da dodam više formi u istom programu?
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
možda bi za ova pitanja bilo dobro otvoriti novu temu.
jer ovo više ne spada u "Qt Creator - usporedba sa C++ Builderom"
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.