ma to me zna iritirat ponekad...kad mi se neko uživi u 42 kao ultimativni odgovor na sva pitanja...a ne da je debilno nastao nego....aaaaaaaaaaaajjj je napisao/la:Reci tko te je dirao da ga bijemoShicy je napisao/la:jeb* 42! oni panj od pisca pita prijatelja da mu kaže "odgovor na univerzalno pitanje" jer mu triba za knjigu i onda njegov prijatelj, panj 2, ispali "42"...jeb* ga 42 da ga jeb*....
137 FTW
Glasovanje za najbolji logotip
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Glasovanje za najbolji logotip
Moj glas ide br.... savršen je .
Molimo vas da ne isticete radove u ovoj temi. Zeljeli bismo svima dati jednaku sansu, a kad se krenu favorizirati jedan ili dva rada nitko nece glasovati za ostale. Admin
Molimo vas da ne isticete radove u ovoj temi. Zeljeli bismo svima dati jednaku sansu, a kad se krenu favorizirati jedan ili dva rada nitko nece glasovati za ostale. Admin
U zemlji gdje bundeve cvjetaju ,pametni samo proces ometaju.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
To objasnjenje je kod Sokca.4ndY je napisao/la:Samo kratko pitanje, da li je moguće uz svaki rad i c/p onog "objašnjenja" što ga je autor poslao uz rad?I ja imam teškoća pri odabiru pa bih volio još samo čuti "motivaciju" ili "pojašnjenja" uz radove... blink-blinkUz rad je poželjno poslati i kratko objašnjenje simbolike koju logotip predstavlja.
Iako moram priznati da ljudi uglavnom nisu slali objasnjenje nego smo samo dobivali radove.
Mislim da i ja imam negdje,ali bi trebao iskopati iz mailova. Al to mogu tek poslijepodne kasnije.
- Sokac
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Napisano što su autori rekli o radu. Za prva dva nema opisa.
Ja stvarno ne znam za koga da glasam jer su svi finalisti super. 
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.
Moji osobni favoriti nisu završili u top 5 (iako jesu u top 16), no recimo da je jedan od njih šesti u top 6, pa mi nije bilo osobito teško odlučiti. Odobravam što se ne vide rezultati, zanimljivije je 
- Abzeenth
- Site Admin
A što kažeš na ove opise radova iz kojih se da zaključiti da isti autor ima dva rada u "finalu"? 
Dobri su ti opisiAbzeenth je napisao/la:A što kažeš na ove opise radova iz kojih se da zaključiti da isti autor ima dva rada u "finalu"?
Pogotovo zadnji. Već htjedoh kupiti i poluočekivah dodatni set noževa kad se sjetih o čemu se radi
mene je taj asocirao na recikliranje...jjj je napisao/la:Dobri su ti opisiAbzeenth je napisao/la:A što kažeš na ove opise radova iz kojih se da zaključiti da isti autor ima dva rada u "finalu"?![]()
Pogotovo zadnji. Već htjedoh kupiti i poluočekivah dodatni set noževa kad se sjetih o čemu se radi