Vrijednost je mala, pa ne bi trebalo biti problema s carinom.
Raspberry Pi
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Raspberry Pi
Bude li preskupo uvijek se može naručiti i iz vana 
- scheissman
- Spol: M
bez brige , znam sta je Ahmax360se je napisao/la:Sam Model B 17,1 sat. Ali mislim da sam nesto krivo racunao vec sam pomalo zaboravio elektrotehniku.
Ah ti znaci Amper-sat.
znaci na malom od skutera vrti cca 30 sati
znaci da kod sebe na aku2X180Ah roknem imao bi sati i sati rada
edit:
nekidan mi stigla tipkovnica od 150kn za lap i niko nije nista pametovo , citao sam cca 300 kn nema beda
jos si uzmem neku divlju antenu preko ebaya koja baca par km i imam net svud a
nepismena seljačina
nema razlike u slovima , je ije, cesto ekavica i ostali shitovi
kvocijent inteligencije je obrnuto proporcionalan sreci (thank you god iq 78 )
A zasto ne bi odmah izvana narucio?
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- scheissman
- Spol: M
inace, jel neko nesto uspio , ostavio sam tamo i kontakt i sve ali me niko ne hebe ni 5%
nepismena seljačina
Ja sam jucer narucio na Farnellu od ovuda. Pre-order. Sad cekam da dodje nova posiljka iz tvornice.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Mala jest, ali nije manja od 160 kn, pa onda ipak plaćaš uvozna davanja, PDV i poštarinu.Grof je napisao/la:Bude li preskupo uvijek se može naručiti i iz vana
A ja sam upravo sada dobio mail od pre-ordera sa RS Components:max360se je napisao/la:Ja sam jucer narucio na Farnellu od ovuda. Pre-order. Sad cekam da dodje nova posiljka iz tvornice.
A zahtjev sam poslao s ove straniceDear Customer
Thank you for joining the Raspberry Pi revolution and registering your interest in Raspberry Pi’s Model B board from RS Components.
We have received extraordinary levels of demand for this product. To help ensure as many people as possible can experience the Raspberry Pi concept, we are limiting boards to one per customer, and we will send you further information on your request in the next seven days. Once we receive the boards into stock, they will be allocated on a first-come first-serve basis, in order of when requests were received.
Thank you for your patience; we will be in touch as soon as possible with more details.
Da, osim ako ga ne puste. Kako je uređaj iznimno malen i dolazi malte ne u koverti, vrlo je moguće da pošiljka prođe bez carine.jjj je napisao/la:Mala jest, ali nije manja od 160 kn, pa onda ipak plaćaš uvozna davanja, PDV i poštarinu.Grof je napisao/la:Bude li preskupo uvijek se može naručiti i iz vana
200 kuna i 160 kuna su vrlo blizu. Znam da dosta društvenih igara većeg iznosa i puno veće kutije prolazi carinu bez problema, pa zašto ne bi i ovo...
Daj mi molim te reci kako si se uspio registrirat na uk RS components i postavit zemlju Croatia.
- drone
- Moderator
Carina na to bi trebala biti 0%, ali PDV se plaća. http://www.carina.hr/Carina/CarinskiPostupakPosta.aspxGrof je napisao/la:Da, osim ako ga ne puste. Kako je uređaj iznimno malen i dolazi malte ne u koverti, vrlo je moguće da pošiljka prođe bez carine.jjj je napisao/la:Mala jest, ali nije manja od 160 kn, pa onda ipak plaćaš uvozna davanja, PDV i poštarinu.
200 kuna i 160 kuna su vrlo blizu. Znam da dosta društvenih igara većeg iznosa i puno veće kutije prolazi carinu bez problema, pa zašto ne bi i ovo...
Skrolajte do tablice. To ako stiže poštom. Međutim, ako stiže nekom drugom dostavnom službom onda se komplicira...
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch