Na tom će se potezatThe Acacia Strain je napisao/la:sta mislite da to probam na MSI (AMD TURION x2 TL-60 procesori, 4 gigsa rama)? da li bi to moglo sljakat, a?
Šalim se naravno.
Probaj, nemaš što izgubit osim vremena. Trebalo bi radit dobro.
Moderator/ica: Moderatori/ce
Na tom će se potezatThe Acacia Strain je napisao/la:sta mislite da to probam na MSI (AMD TURION x2 TL-60 procesori, 4 gigsa rama)? da li bi to moglo sljakat, a?
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
to jeste tomax360se je napisao/la:Stavi si gnome classic
jer nijednom dosad nisam uspio instalirat wheezy gore.. svaki put ostane na blank screenu nakon sto u grubu odaberes wheezy.. vec sam radio temu o tome.. nikad nisam skonto rjesenje.. squeeze je odlican, al eto, vuce me na taj wheezy i gotovomax360se je napisao/la:Na tom će se potezatThe Acacia Strain je napisao/la:sta mislite da to probam na MSI (AMD TURION x2 TL-60 procesori, 4 gigsa rama)? da li bi to moglo sljakat, a?
Šalim se naravno.
Probaj, nemaš što izgubit osim vremena. Trebalo bi radit dobro.
Nije. Jedno je Gnome Fallback, a drugo Gnome Classic tj. Gnome, dok je Gnome shi.... ovaj shell nešto treće, koliko sam upoznatShicy je napisao/la:to jeste tomax360se je napisao/la:Stavi si gnome classic
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.