Da mi Unity nije prespor možda bi ga i dalje koristio.
Sve je radilo, nije se kršio. Sve se moglo na njemu. Programa ima na netu ko blata.
Moji roditelji imaju Ubuntu 9.04 kojem je prije milijun godina istekla podrška. Sve radi. Evo prije neki dan sam baš čačkao po njemu.
Iako sam koristio Ubuntu nekako sam sam svojom glavom uspio prokljuviti da se radi o Linuxu. Poslije sam opet nekako nadošo da Ubuntu nije jedini Linux (Isto svojom glavom). I sad nekako kad se prisjetim svega, čudo je da sam unatoč svim Markovim nastojanjima upoznao FLOSS filozofiju, nadošao na druge distre, neke od njih i oprobao i skrasio se na totalno ne-main stream jednoj takvoj koja je opet namjenjena ljenčinama.
Da nije bilo Ubuntua pitanje je kako bi moj životni put tekao i sada bi najvjerojatnije koristio Mac i dizao u nebo vizionara Stevicu.
Tako da mu lijepo hvala što me uspio očuvati krivoga puta i doveo me na svjetlo tako da ću možda jednoga dana akobogda instalirati Arch, a možda i Gentuj!
Eto, Vl@do neka nas dva budemo jedina dva člana Ubuntu fan kluba. Dosad nisam bio član nijednog. (Bar ne duže vremena)