Kaj tam postoji Medvjedgradova pivnica ?Abzeenth je napisao/la:Ok, nadam se da ćeš ipak moći doći.
Anyway:
U slučaju da ti je nemila ideja da idemo zajedno, onda ovako:
sa stanice bilo Prisavlje bilo Vjesnik na tramvaj 4, 14 ili 17. Izlaziš na stanici Vodnikovoj, možeš se premjestiti u dvojku ali ne u smjeru Glavnog kolodvora nego u suprotnom. Iz dvojke izlaziš na stanici imena Adžijina, i tamo ima pruga koja ide iznad ceste. Prođeš ispod tog nadvožnjaka, dakle kad izađeš iz tramvaja ideš lijevo, preko ceste pa ispod pruge, i ravno..tamo su neki kafići uz cestu, neko grmlje..i nastaviš još malo ravno i onda je kao odvojena jedna ulica i na kraju nje osvijetljena kuća s puno automobila parkiranih uokolo - i to je pivnica. Mnijem da ne možeš promašiti![]()
[ZBIRNA TEMA] Događaji, sajmovi, predavanja, okupljanja
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: [SASTANAK][SLAVLJE] 16.X.2010. Međedgrad u Adžijinoj u 2
-
Lutherus
eh i opet nažalost nemogu doći...
- kova-ng
- Spol: M
nemogu ni ja, neživim više u zagrebu, zasad 
People say nothing is impossible. But I do nothing every day.
Deprimirate me.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- meema
- Spol: Ž
- Kontakt:
kaaaj???zakaj???:(kova-ng je napisao/la:nemogu ni ja, neživim više u zagrebu, zasad
... I'm not weird, I'm limited edition ... 

KO se ne pojavi bit će poslan MS odjelu za tužbe. Reći ću im da imate ilegalne windwose i a ih raspačavate putem svih mogućih i nemogućih mreža za p2p.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Markec
Ako dođe do toga, ja ču reći da smo zajedno u tomeshrike je napisao/la:KO se ne pojavi bit će poslan MS odjelu za tužbe. Reći ću im da imate ilegalne windwose i a ih raspačavate putem svih mogućih i nemogućih mreža za p2p.
Ja imam licence. Ti?
- Markec
hmm moj komp je kupljen sa vistom koju ne koristim, a sada je na njemu linux i razni opensource programi dakle ništa nelegalno. Čak ni neznam kaj budem stavil od komercijalnog kad imam sve opensource što zadovojljava moje potrebe.shrike je napisao/la:Ja imam licence. Ti?
- DoDo
Imam i ja... Laptop je dosao s Vistom Home Basic, a faks mi je jos dao licence za WinXP, Vista Business (32- i 64- bita) te Win7 (32- i 64- bita). Pa nek netko veli da koristim piratske windowse.shrike je napisao/la:Ja imam licence. Ti?
I am NaN, I am a free man!
Započnite svoje Linux iskustvo na http://wiki.open.hr