Ako se netko pita što točno izraz "pad moralnih vrijednosti" znači, Appleovi potezi to dobro predstavljaju.iweb je napisao/la:proizvodi su sasvim u redu, ali patentni ratovi zbog staklenog ekrana i četverokutastog oblika - to je uzrok hejta.The Acacia Strain je napisao/la:ne razumijem sto tu ne valja kod tih proizvoda pa se taj masovni hejt toliko siri
Jabučarenje
Moderator/ica: Moderatori/ce
- drone
- Moderator
Re: Jabučarenje
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
Ja se zapravo ne bih složio da su im proizvodi sasvim u redu. Meni su većinom malo kretenoidni. Recimo, ipad uopće nema usb što ga meni čini inherentno beskorisnim.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Ova tema je ionako dio humora pa mi je svejedno gdje ću postat

Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Toliko o revolucionarnom dizajnu i tehnologiji koja mijenja život... Sere mi se od tih parola!
Apple Stole iPhone Design From Sony, Patented It And Sued Everyone Else
http://www.muktware.com/4029/apple-stol ... ryone-else
Baš me zanima kako će reagirat fanovi....
PS: moram citirat Suku - genijalno!
Apple Stole iPhone Design From Sony, Patented It And Sued Everyone Else
http://www.muktware.com/4029/apple-stol ... ryone-else
Baš me zanima kako će reagirat fanovi....
PS: moram citirat Suku - genijalno!
Suko je napisao/la:
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.

najveća je ironija što je apple iphone napravljen većinom od samsungovih dijelova
:D:D
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!