Kad sam vidio ovaj komentar nije mi bilo svejedno pri kucanju -Syu ali je sve proslo bez greske i fercera i dalje kao ludzole052 je napisao/la:rapao mi se manjaro nakon zadnjeg updatea![]()
whisker menu i notification area i jos neke ne mogu dodati na panel, firefox izbacuje segmentation falt, wallpaper nestao...
joj... stvarno ne znam koju distru da stavim sada
Manjaro fan club
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Manjaro linux
- Heisenberg
Vrlo jednostavno. Slackware.zole052 je napisao/la: joj... stvarno ne znam koju distru da stavim sada
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Nikad, a možda ni tad.zole052 je napisao/la: samo ako nagovoris prvo kulica na suse
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Imao sam gnome3 na manjaru i nakon predzadnjeg updatea je krepal gnome, ono ups...nešto je pošlo po zlu....
Instalirao sam xfce i awesome i za sada radi. Ovo je prvi put da su neki problemi bili nakon updatea-vjerovatno nešto sa gnome3.
Instalirao sam xfce i awesome i za sada radi. Ovo je prvi put da su neki problemi bili nakon updatea-vjerovatno nešto sa gnome3.
"Bolje je šutjeti i bit smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju!"
- Suko
- Site Admin
Evo ja sam sad pokrenuo pacman -Syu. Pa ću viditi što će biti.
Imam čisti XFCE i to je instalacija osam mjeseci stara. Bez problema do sada.
Imam čisti XFCE i to je instalacija osam mjeseci stara. Bez problema do sada.
Vec sam obavio to. Ni najmanjih problema nisam imao. Citajuci neke tekstove u vezi Archa a po meni samim time i Manjaro linuxa, ocekivao sam svasta. Glitcheve i ledenja .. al Manjaro je nesto najbolje sto se pojavilo sa ove strane Rio Grande 
- Suko
- Site Admin
Prošlo i meni sve bez ijednog štucanja.
280 MB updatea i sve se fino instaliralo.
280 MB updatea i sve se fino instaliralo.
-
meteorolog90
To se i meni desilo, razlog je sto se preslo na gnome 3.10!.Stavi defaul themu i sve ce raditi...Dani je napisao/la:Imao sam gnome3 na manjaru i nakon predzadnjeg updatea je krepal gnome, ono ups...nešto je pošlo po zlu....
Inace, gnome 3 je comunity verzija tako da ocekuj bagove.....................
- Suko
- Site Admin
Evo ako je netko naletio na ovaj error kod updatea:
Tu je rješenje:
https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?pid=1341590
Kod: Označi sve
libdbusmenu-glib upgrade errorhttps://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?pid=1341590
Jos jedan update, bez najmanje greske. Nebi zelio biti pogresno shvacen al mislim da je do vas momci