čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje 2.0
A baš...
- audiosl4ve
- Spol: M
Re: Ubuntu Phone
oces kupit? imam ti ja doma jednu u radnom stanjubertone je napisao/la:Pa to vjerojatno ovisi o potrebama korisnika.. što se mene tiče da mogu nabaviti novu i kvalitetnu bateriju još uvijek bi za telefon imao Nokiu 3210
A što da radim s tobom osim da ti premjestim postaudiosl4ve je napisao/la:oces kupit? imam ti ja doma jednu u radnom stanjubertone je napisao/la:Pa to vjerojatno ovisi o potrebama korisnika.. što se mene tiče da mogu nabaviti novu i kvalitetnu bateriju još uvijek bi za telefon imao Nokiu 3210![]()
Pogledaj ovo. Ja ću sebi kupiti novu za Siemens M35ibertone je napisao/la:A što da radim s tobom osim da ti premjestim postaudiosl4ve je napisao/la:oces kupit? imam ti ja doma jednu u radnom stanjubertone je napisao/la:Pa to vjerojatno ovisi o potrebama korisnika.. što se mene tiče da mogu nabaviti novu i kvalitetnu bateriju još uvijek bi za telefon imao Nokiu 3210![]()
.. čitaj s razumijevanjem "novu i kvalitetnu", a ne jednu u radnom stanju, takvih imam
- audiosl4ve
- Spol: M
ne zezaj, ti si prvi pocet trolatibertone je napisao/la:A što da radim s tobom osim da ti premjestim postaudiosl4ve je napisao/la:oces kupit? imam ti ja doma jednu u radnom stanjubertone je napisao/la:Pa to vjerojatno ovisi o potrebama korisnika.. što se mene tiče da mogu nabaviti novu i kvalitetnu bateriju još uvijek bi za telefon imao Nokiu 3210![]()
.. čitaj s razumijevanjem "novu i kvalitetnu", a ne jednu u radnom stanju, takvih imam
salu na stranu, za li se da li je moguce otkljucati tu nokiu? Pravio sam se pametan i kao znam ja pin i fulao ga dosta puta, a PUK nez nam jer unutra bila ona free kartica kaj du djelili od t-šrota, pa jel se moze to ikako otkljucati?
Nisam ja ništa trolao, napisao sam da sve ovisi o potrebama korisnika što je u skladu s pitanjem ispred dok si ti dmah htio utopiti svoju sad znamo i neispravnu Nokiu.
Vjerojatno servis može
Vjerojatno servis može
nema smisla, topim se tako i tako. u stvari, toliko se znojim da mi je masivno pao tlak i gubitak elektrolita. 100/70 tlak i rekal mi doktorica da moram jesti soli... to objašnjava zašto sam se osjaćao zadnjih par tjedana totalno zakurac. ono, odem van i za sat vremena se vratim mokar ko zaliven, a kada se osuši samo vidite one seksi bijele mrlje od soli...
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Mene samo zanima kako i gdje mjere one temperature kaj javljaju u vijestima ili koje možeš vidjeti na zaslonu telefona jer pogledam danas na telefon i piše 36.. dođem do auta koji je bio u hladu drveta a senzori kažu 44.. pol sata kasnije se vratim doma i pogledam vanjski termometar koji mi je na sjevernoj strani stana (2. kat) i on kaže 41.. gdje je tih hebenih 36?? 
Evo da ja malo kukambertone je napisao/la:Zanimljivo.. ove godine još nitko ne kuka kako je vruće![]()
Heben je život bez klime
Pozz
Ok i što sad?