ma odavno "propovijedam" Debian...jednom smo, malo kao, pretjerali...pa smo smanjili dozu pilanja
Sabayon 10
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
Re: Sabayon 10
ma odavno "propovijedam" Debian...jednom smo, malo kao, pretjerali...pa smo smanjili dozu pilanja
Dvije godine ga ja već nagovaram nema ti otog nišShicy je napisao/la:ma uvati se lipo i instaliraj Debian k'o čovik. neće te razočarati
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Ma ne mogu se snaći u tom stable, unstable, experimental.Tih Debiana ko blata! 
- oldman
Evo mene nazad na Sabayonu X. Prošao više toga i nazad. Sad mi se čini bolji nego prije koji mjesec. Bar u startu, jer još nisam sve posložio i instalirao. 
oldman je napisao/la:Evo mene nazad na Sabayonu X. Prošao više toga i nazad. Sad mi se čini bolji nego prije koji mjesec. Bar u startu, jer još nisam sve posložio i instalirao.
- holden
ja isprobao, posle apgrejda su mi se sva slova pretvorila u kockice i nisam mogao ništa da uradim. :/
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
- Suko
- Site Admin
Evo i ja danas slažem reinstalaciju.
Mint XFCE definitivno ostaje. Odličan je, ali mi Sabayon manje pali ventilator na laptopu pa ću mu dati još jednu šansu.
Mint XFCE definitivno ostaje. Odličan je, ali mi Sabayon manje pali ventilator na laptopu pa ću mu dati još jednu šansu.
- oldman
Probao KDE,Gnome, sad stavljam Xfce da vidim. Možda poslije i Mate te se odlučim hoću li zadržati koji. Imao sam do sad problema sa BT koji nisam mogao ili instalirat ili upogonit. Ako bude trebalo , vikat ću "Upomoć"! 
I kak sad radi nakon update-a? Isprobavao sam ga jedno mjesec-dva i 31.12.2012 mi je povukao update nakon kojeg je sve otišlo u tri banane ..
- oldman
Nikako ! Malo se odmaram pa onda ponovo. Izgleda da imam onu zeznutu Broadcomovu karticu za Wireless 4321 pa me ona zeza ili Bluetooth. Drugo mi se uglavnom ok instalira, a ja picajzlasto hoću da mi i to radi. Guglam i šaram po terminalu ali s malo sreće. Koji put proradi pa se izgubi itd. Skupljam snagu za dalji napad. Tješi me da mi dotle M.Lion lijepo prede. 
EDIT: Instalirao KDE i malo Wireles zezao nakon apdejta a BT ne trza. Nema ni ikone na panelu. Probao, guglao ali nisam uspio riješit. Dell card 370 , a upogonio sam ga prije koji mjesec, samo ne nalazim link da me ubiješ. Ima li koji spasioc?
EDIT: Instalirao KDE i malo Wireles zezao nakon apdejta a BT ne trza. Nema ni ikone na panelu. Probao, guglao ali nisam uspio riješit. Dell card 370 , a upogonio sam ga prije koji mjesec, samo ne nalazim link da me ubiješ. Ima li koji spasioc?