čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Abzeenth
- Site Admin
Re: čavrljanje 2.0
Ne kužim, niste čuli za izraz "čestotni rječnik"?
To je na engleskom "frequency dictionary", u njemu riječi ne budu poredane abecedno već po učestalosti korištenja u nekom jeziku/korpusu/gdje je već mjereno... Mislim da takvi alati mogu biti korisni i kad se radi neki NLP u Pythonu.
nisam nikada čuo ni za takav rječnik, ni za taj termin na ijednom jeziku :O Zapravo dosta dobra fora.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Abzeenth
- Site Admin
Kao da sam s drugog planeta
Eto, tko bi rekao da i "nas na filozofskom" :podrugljivi roktaj STEM-ovca: uče nečemu korisnom 
...evo da se malo zaigram odvjetnikashrike je napisao/la:nisam nikada čuo ni za takav riječnik, ni za taj termin na ijednom jeziku :O Zapravo dosta dobra fora.
Pa to je baš ono, takav rječnik bi bio super za učenje jezika. Prvih 1000 rječi i bam :O:O:O jebemu, kaj sam ja sve propustio u životu....
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Abzeenth
- Site Admin
Pa za to se najviše i koristeshrike je napisao/la:Pa to je baš ono, takav rječnik bi bio super za učenje jezika.
Nešto je danas mirno i tiho na forumu
.. biti će da se "kampira" na M$ web stranicama i čeka link za download Win10 
Meni služe za igre i ništa drugo tako da mi izlazak novih Windowsa ne znači apsolutno ništabertone je napisao/la:Nešto je danas mirno i tiho na forumu.. biti će da se "kampira" na M$ web stranicama i čeka link za download Win10
-
Max Bunker
Hehehhehehheh .... dobar..dobar....bertone je napisao/la:Nešto je danas mirno i tiho na forumu.. biti će da se "kampira" na M$ web stranicama i čeka link za download Win10
Iako, nema potrebe kampirati, jer se može tako podesiti da sve odradi u pozadini i samo te zatraži potvrdu kad bude spremno za upgrade ili clean install... ( da se nebi opet neko zaletil to je samo jedna od mogućnosti jer se može podesiti i da sve klikaš manuelno korak po korak,,)

Inače, ogromna većina linux korisnika , uz linux koristi i neki drugi operativni sistem, ali nam nisu zbog toga manji prijatelji ili kolege , tako da sam za duh tolerancije i suradnje .......
Držimo fige našim prijateljima ( i meni ) da upgrade na win10 prođe bez grešaka , kao i što oni drže nama ( i meni ) kada nadograđujem linuxe na svojim i klijentskim kompovima.....
........
Evo ti: https://www.microsoft.com/en-us/softwar ... /windows10 da ne čekaš da dođeš na red (u pozadini)