Oldtajmeri, auti i slična limarija
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Oldtajmeri, auti i slična limarija
Where there is a gui there's a way.
Nemam pojma, full su nove, čekaju zimu u podrumu. 
Pa vidim da su nove (imaju crte) ali sam pomislio da si fan UG pa da znaš od prethodnih sezona i da si ove sezone samo zamijenio stare novima

Ako nisi fan UG zakaj nisi išao na Conti TS 850... cijenom su tu negdje
Ako nisi fan UG zakaj nisi išao na Conti TS 850... cijenom su tu negdje
Pročitao brdo testova, foruma, bla, bla, suzio listu guma i prodavatelja, a kako sam uz dugu i detaljnu pripremu htio stvar riješiti u jednom danu bitna je bila raspoloživost u mojim dimenzijama. Realno, razlike između vodećih proizvođača i njihovih modela za pojedinu dimenziju su u nijansama, nema neke greške u izboru. Dodatno, kako sam odjednom kupio 8 guma i 4 alufelge, nisam se sramio tražiti popust za svaku stavku kao i na cijelu kupovinu. To sam obavio još u rujnu, ali sam tek nedavno sredio ove, manje, zimske felge. Eto.
Nasreću, nije još taj odnos.
Nego, kad sam već u auto temi, ne mogu nešto prešutjeti. Prošlog sam tjedna imao registraciju. U fasciklu gdje držim papire od prethodnih tehničkih pregleda, stare police osiguranja i slično, uspoređujem policu od prije 3-4 godine sa ovom svježom. Trenutna je koštala točno polovicu spomenute stare.
Pizda im materina. Kako sad mogu biti jeftini? 3 osiguravatelja su me zvala telefonom 3 dana prije isteka i praktički se nadmetala za nižu cijenu, samo da osiguram kod njih. Znači, sve ove prethodne godine smo hranili njihov extraprofit. 
Nego, kad sam već u auto temi, ne mogu nešto prešutjeti. Prošlog sam tjedna imao registraciju. U fasciklu gdje držim papire od prethodnih tehničkih pregleda, stare police osiguranja i slično, uspoređujem policu od prije 3-4 godine sa ovom svježom. Trenutna je koštala točno polovicu spomenute stare.