Tribute mom omiljenom gitaristi
Kul stvari koje nađemo na internetima
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Kul stvari koje nađemo na internetima
Ne znam staviti li ovo pod glazbu ili tu.... mislim da je ovo sasvim dovoljno KUUUUUUUUUL!!!
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Dva bivša Valveova inžinjera razvijaju naočale za prividnu stvarnost koje koriste sasvim različitu tehnologiju od ostalih sličnih projekata. Moguće je koristiti čitavu sobu i njene zidove kao plohe za projekciju.
http://www.theverge.com/2013/5/18/43433 ... ck-johnson
Izgleda kao stvarno dobra ideja.
http://www.theverge.com/2013/5/18/43433 ... ck-johnson
Izgleda kao stvarno dobra ideja.
- Suko
- Site Admin
Što je bilo prije, kokoš ili jaje?
E u ovom videu ćet doznati odgovor:
- PunkBastard
S nekog gledišta, to je općenito jako glupo pitanje, ekvivalent tome pitanju koje bi se odnosilo na sisavce bi bilo "Dijete ili odrasla jedinka?" (ili čak spermij i jajašce umjesto dijete)Suko je napisao/la:Što je bilo prije, kokoš ili jaje?
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Ma,ja sam oduvijek trrdio da je jaje prvo,ali nisam imao ovako dobro znanstveno objašnjenje.

Nema veće religije od istine!
Bertoneov muzej
http://www.topgear.com/uk/photos/berton ... 2013-05-17
http://www.topgear.com/uk/photos/berton ... 2013-05-17
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Ne vidi se dobro.Ima li kuku?

Nema veće religije od istine!
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Predstavljen noxi Xbox One, ovdje možete pogledati opis/fotke/video.
E sad, molim vas pogledajte onaj drugi video do kraja i recite mi, bez obzira koliko kul sve to djeluje, tko bi to (normalan) htio imati u kući? Spojeno WiFi-jem što praktično znači da je stalno online, a vrti ga vlasnički OS, točnije tri, jedan od njih je Windows kernel. Strašna motion senzor kamera i 3D prikaz na telekranu, ovaj, televizoru.

E sad, molim vas pogledajte onaj drugi video do kraja i recite mi, bez obzira koliko kul sve to djeluje, tko bi to (normalan) htio imati u kući? Spojeno WiFi-jem što praktično znači da je stalno online, a vrti ga vlasnički OS, točnije tri, jedan od njih je Windows kernel. Strašna motion senzor kamera i 3D prikaz na telekranu, ovaj, televizoru.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- PunkBastard
Ameri, njima će to biti neophodno, a nama samo da ga se hakira tako da ga možemo poboljšati Linuxom i super, dosadašnji xboxovi su se dali hakirati, valjda će i ovaj.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.