O, Bože..hrc je napisao/la:Aha.. a smanjit ćeš im plaće kako? Peticijom?Cooleech je napisao/la:Treba krenut nekim redom. Prvo političarima smanjit plaće za minimalno 50%, oduzet im sve privilegije, u saborskoj menzi cijene izjednačit s cijenama koje plaća ostali narod. Neka i oni osjete krizu! A Crkva se pod HITNO mora počet brinut o siromašnim obiteljima.. u principu ono što i propovijedaju. U tom slučaju, Crkvi bih oprostio porez. Ali nisam baš siguran da to čine.. bar ne u dostatnoj mjeri, jer sve više ljudi kopa po kontejnerima.Pa će ih se oni, savjesni ljudi, odreći sami?
A Crkva će se isto početi brinuti... ne znam na koju foru. Prošeći se Kaptolom da vidiš kako se brine... za svoju kasu.
Kul stvari koje nađemo na internetima
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Re: Kul stvari koje nađemo na internetima
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
...Ti valjda znaš šta radiš...Cooleech je napisao/la:O, Bože..
Još mi puno palente trebamo jesti da bismo mogli početi stvari rješavati peticijama. A tko uostalom od političara mari za te stvari?
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Što se Crkve tiče, jasno vam je da je to protu-udar na njihove nedavne postupke, odnosno zabijanje nosa di ne treba kao i inače.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- drone
- Moderator
Složio bih se s hrcom. Bojim se da su ovdje stvari otišle predaleko da bi se mogle rješavati peticijama i mirnim prosvjedima. Ove povlaštene kaste (ne samo crkva) su se dobro ukorijenile i osigurale i ne misle samo tako odstupiti. Naprotiv, vršljat će i stiskati sve jače dok se može isisavati i cijediti ono što je preostalo. Unatoč tome treba podržati peticije i učestvovati u mirnim pokušajima promjene društva na bolje. Samo kažem da ne vjerujem da će takav pristup ovdje uroditi plodom. Ne znam zapravo kakav pristup bi ovdje urodio plodom jer većina ipak ne mari toliko, odnosno mnogi bi htjeli nešto bolje, ali da netko drugi sve obavi.
Što se crkve tiče, još uvijek imaju veliku podršku u tom istom narodu kojeg sišu.
Što se crkve tiče, još uvijek imaju veliku podršku u tom istom narodu kojeg sišu.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
Prije nego se strasti uzburkaju oko toga da li treba na lomaču političare ili crkvenjake, može li mi netko odgovoriti "Tko je udruga David, što je udruga David i tko stoji iza udruge David"
Prije nego što pomislite nakon mog pitanja da sam stao u obranu crkve ili vlade, dozvolite da pojasnim moja pitanja.
Danas u Hrvatskoj ima skoro 32 000 raznoraznih nevladinih udruga, svaka šuša može osnovati udrugu i boriti se za prava ovog ili onog iako se na žalost bore najčešće samo za svoja.
Naime, pročitavši poziv za potpisivanje peticije, bacio sam oko na službenu stranicu "Udruge David" i ono što mi je prvo zapelo za oko je da nigdje nema podataka o "fizički" odgovornm osobama udruge .. ok .. možda sam slijep pored zdravih očiju pa ne vidim, ali me onda prosvijetlite.
Do tada, zašto je to bitno. Pa zato što bi ta informacija (ma koliko bila možda neistinita) dala određenu dozu težine aktivnostima navedene udruge .. ovako, šipak.
Zažto recimo LZS na početnoj stranici ima impressum u kojem su navedeni podaci članova uredništva i suradnika .. pa upravo zato što stvarne osobe (koje se ne skrivaju iza web formulara za kontakt) stoje iza onog što rade i daju težinu i vjerodostojnost napisanom.
Ovako, Udruga David (iza koje ja ne znam tko stoji i tko su joj članovi) ovako osim što uzburkava vodu, prikuplja podatke građana (koji su navodno suglasni s peticijom), a za što će i tko će doista koristiti prikupljene peticije (podatke) ostaje u magli.
Prije nego što pomislite nakon mog pitanja da sam stao u obranu crkve ili vlade, dozvolite da pojasnim moja pitanja.
Danas u Hrvatskoj ima skoro 32 000 raznoraznih nevladinih udruga, svaka šuša može osnovati udrugu i boriti se za prava ovog ili onog iako se na žalost bore najčešće samo za svoja.
Naime, pročitavši poziv za potpisivanje peticije, bacio sam oko na službenu stranicu "Udruge David" i ono što mi je prvo zapelo za oko je da nigdje nema podataka o "fizički" odgovornm osobama udruge .. ok .. možda sam slijep pored zdravih očiju pa ne vidim, ali me onda prosvijetlite.
Do tada, zašto je to bitno. Pa zato što bi ta informacija (ma koliko bila možda neistinita) dala određenu dozu težine aktivnostima navedene udruge .. ovako, šipak.
Zažto recimo LZS na početnoj stranici ima impressum u kojem su navedeni podaci članova uredništva i suradnika .. pa upravo zato što stvarne osobe (koje se ne skrivaju iza web formulara za kontakt) stoje iza onog što rade i daju težinu i vjerodostojnost napisanom.
Ovako, Udruga David (iza koje ja ne znam tko stoji i tko su joj članovi) ovako osim što uzburkava vodu, prikuplja podatke građana (koji su navodno suglasni s peticijom), a za što će i tko će doista koristiti prikupljene peticije (podatke) ostaje u magli.
Hercegovac Blažo u samoodbrani zadavio medvjeda!
http://www.avaz.ba/vijesti/teme/hercego ... o-medvjeda
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ZLhMrKNBxo
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- PunkBastard
Rusi jašu medvjede, hercegovci golim rukama ubijaju, čini se da samo amere jedu medvjedi a da se ovi ne brane.zole052 je napisao/la:Hercegovac Blažo u samoodbrani zadavio medvjeda!
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Istina je to, od tih udruga mi se isto više ... znate što..Bertone je napisao/la:Prije nego se strasti uzburkaju oko toga da li treba na lomaču političare ili crkvenjake, može li mi netko odgovoriti "Tko je udruga David, što je udruga David i tko stoji iza udruge David"
PunkBastard je napisao/la:Rusi jašu medvjede, hercegovci golim rukama ubijaju, čini se da samo amere jedu medvjedi a da se ovi ne brane.