Sad sam se navčil pameti da nema odmah instalacije do ne prodje barem mjesec dana
Dostupna beta Ubuntu 10.04
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Dostupna beta Ubuntu 10.04
Probao sam i druge distre, Mandriva, opensuse,pupy,mint,pc bsd, xubuntu i još neke manje poznate ali uvjek se vratim na Ubuntu i neda mi se više šarat s distre na distru, ionao nisam neki prezahtjevni korisnik a za moje potrebe Ubuntu je više nego dobar
Sad sam se navčil pameti da nema odmah instalacije do ne prodje barem mjesec dana
Pokušao sam instalirat sami Adobe flash plugin i nije dopustio
- Privitak/ci
-
- Screenshot.png
- (124.29 KiB) Preuzeto 64 puta.
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Upravo sam imao isti problem, odaberi neki vanjski server (ja sam stavio Main umjesto Croatia).
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Misliš da na novo skinem ubuntu s neke druge lokacie umjesto Cro na njjhovoj stranici?iv@n je napisao/la:Upravo sam imao isti problem, odaberi neki vanjski server (ja sam stavio Main umjesto Croatia).
Ma ne samo promjeni server sa kojeg skidas updateove i programe, mozda je do toga kada je navala...Starter je napisao/la:Misliš da na novo skinem ubuntu s neke druge lokacie umjesto Cro na njjhovoj stranici?iv@n je napisao/la:Upravo sam imao isti problem, odaberi neki vanjski server (ja sam stavio Main umjesto Croatia).
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Sad sam promjenio u main, sad bi valda moglo upalit 
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
What zole said.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Vidis meni je hrvatski server krepo sada kada sam reloado u synapticu, onda sam ponovo reloado pa je bilo sve ok tako da ce biti stvarno navala pa ce biti do toga...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Vide vraga upalilo je
napokon updetao sve