može biti da je u tome problem, jer relativno nedavno mi je mint nešto loše updateao flash, pa mi je redovito bio blokiran od FF-a kao "nesiguran" i tada sam primijetio da mi stranice koje ga koriste idu brže, skoro i jednako brzo i glatko kao i na winsima. No, prije nego što sam i zatražio ovdje pomoć, pronašao sam neki savjet glede toga da se isključi harverska akceleracija ili kako se već zove unutar flasha. To sam i učinio, malo je pomoglo pa idem za time da još malo po malo "izglađujem" taj prikaz dok se skrola.vision je napisao/la:skini neku live distru i probaj tamo ff bez flasha i ostalih dodataka
Čini se da je tako. Samo ne znam je li tu problem u razvijateljima FF-a, Flasha, drivera ili svima zajedno? ...ili je nešto u linuxu "trulo"?Max Bunker je napisao/la:Neke stvari ce se na nekom operativnom sustavu trenutno bolje izvoditi nego na drugim operativnim sistemima. I taj proces je konstantan i nepredvidljiv te često mjenja predznake.
Možeš ti kojekakvim tweakovima to malo poboljsati no ipak je glavnina posla na razvijateljima aplikacije pa se valja pomiriti da si ovisan o njima ako baš želiš koristiti njihovu aplikaciju....