E, a da li znaš što/dokle mjere u vojsci? Znaš ono kada te strpaju u onu kutiju i stave slušalice pa se frekvencije kreću na gore i trebaš reći da li čuješ i iz kojeg uha?Suko je napisao/la:shrike je napisao/la:A da, fulao sam ovaj k u kHz1500 Hz umjesto kHz
Inace, kad se ispituje sluh mjere se govorne frekvencije na 500 Hz-a, 1, 2 i 4 kHza, a uredan sluh je sve ispod 25 dB u tim frekvencijama.
Eto vidis da sam ja dobar otorinac.
Kul stvari koje nađemo na internetima
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Kul stvari koje nađemo na internetima
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
E da si pitao prije mjesec dana pogledao bih ti u graf od zadnje provjere, sad ga više nemam .. i usput u "gluhoj sobi" ništ ne govoriš, stišćeš tipkaloshrike je napisao/la: E, a da li znaš što/dokle mjere u vojsci? Znaš ono kada te strpaju u onu kutiju i stave slušalice pa se frekvencije kreću na gore i trebaš reći da li čuješ i iz kojeg uha?
LOL. koji ste vi doslovnjaci
sjećam se da je žena preko interkoma pitala stvari, ali se ozbiljno ne mogu sjetiti da li sam odgovarao, stiskao gumbe ili pokazivao rukom ali mi se čini da sam zapravo govorio nešto.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Trebal si imati ovakvu majicu:

.. pa ne bi trebao ništa vikati ili mahati

.. pa ne bi trebao ništa vikati ili mahati
Mda. A kako bi to uradio?Bertone je napisao/la:
E da si pitao prije mjesec dana pogledao bih ti u graf od zadnje provjere, sad ga više nemam ..
Pa pogledao bih u medicinsku dokumentaciju od zadnjeg pregleda .. imao sam je doma 
EDIT: Ak se baš pališ na med. dok. ostali su mi doma snimke ortopantomograma zubi i rendgen pluća pa ti pokažem
EDIT: Ak se baš pališ na med. dok. ostali su mi doma snimke ortopantomograma zubi i rendgen pluća pa ti pokažem
Pluća, to mi je fetiš! Ali ženska? Jedino kaj meni nisu dali grafove ili rezultate ičega, samo ocjene u knjižicu i zbog dioptrije -3 prozvali nesposobnim za služenje (taman sam jedna od zadnjih par generacija prije profesionalizacije i morao si biti savršen da prođeš. ocjene su mi sve A osim tog D).
Ma jasno mi je bilo tvoje pitanje jer u uobičajenoj proceduri kad radiš pregled imaš papir s popisom kaj sve trebaš napraviti i ideš od vrata do vrata da bi na kraju dobio jedan komad papira na kojem piše si sposoban ili ne .. meni(/nama) liječnički nije bio baš uobičajeni tako da kad ga prođem imam pravo uvida u dosje, a u njemu je sva popratna med. dokumentacija s grafovima, nalazima, slikama, mišljenjima psihića itd.
- PunkBastard
- Spol: M
Evo cijeli spektar od 20 Hz do 20 kHz. Ja čujem od 48 Hz do 18 kHz
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
- Heisenberg
42Hz - 17,5kHz (ponovio sam test).
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”