Upravo tako- Sve ovisi koliko si obziran prema CD-ime i DVD-ima. Ako ih znaš čuvat, godinama te služe. Imam par no-name CD-a i svaki još i dan danas radi bez greške, tako da, shrike, pojma nemam o čemu ti.PunkBastard je napisao/la:Meni ok rade i CD-i i DVD-i stari i više od 7 godina. To su uglavnom CD-i za PS1
Kul stvari koje nađemo na internetima
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Re: Kul stvari koje nađemo na internetima
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
CD-i da, ali DVD-i ne. Snimim, stavim u kutiju i par mjeseci poslije (nakon nula korištenja) DVD više ne radi i pola fajlova je nečitljivo.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Cooleech
- Moderator
Imam (moj grijeh, moj grijeh, moj preveliki grijeh) W7 Ultimativni (32 i 64 bitni) na DVD-ima i koristio sam ih (opet moj grijeh...) nebrojeno puta do sada, a snimljeni su cca misec dana nakon šta je W7 izaša. Još rade bez ikakve griješke.shrike je napisao/la:CD-i da, ali DVD-i ne. Snimim, stavim u kutiju i par mjeseci poslije (nakon nula korištenja) DVD više ne radi i pola fajlova je nečitljivo.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- Abzeenth
- Site Admin
Ma pusti, Cooleech, znaš da shrikeu nikad ništa ne radi. Prvo mu miš nije valjao, sad DVD-i, tko zna što je sljedeće

- Cooleech
- Moderator
Abzeenth je napisao/la:shrikeu nikad ništa ne radi. Prvo mu miš nije valjao...
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Cooleech je napisao/la:Imam (moj grijeh, moj grijeh, moj preveliki grijeh) W7 Ultimativni (32 i 64 bitni) na DVD-ima
*također nemam problema sa starim CD-ovima, pa ni DVD-ovima (a imam ih hrpu, čitav onaj visoki stalak glazbe na DVD-ovima - setovi elektronske glazbe, snimke iz klubova i festivala, skupljao kao mlađi). Ali znalo je biti falš proizvođača, često i s paprenom cijenom, dok su oni "no name" što jednako izgledaju s obje strane koštali kunu i radili bez problema.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Ma i dalje ne valjaAbzeenth je napisao/la:Ma pusti, Cooleech, znaš da shrikeu nikad ništa ne radi. Prvo mu miš nije valjao, sad DVD-i, tko zna što je sljedeće![]()
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Evo zanimljivost, zvučni valovi na 24 kiloherca omogućuju levitaciju!Cooleech je napisao/la:20 Hz do nekih 16kHz, ali to je do zvučnika, jer sam na sistematskom pregledu prije cca 2 godina čuo i oko 18 khz.
Članak + video: http://www.tportal.hr/scitech/znanost/2 ... acije.html
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
U DARPA-i su napravili pravog Terminatora

Mogu oni pričati što žele, ali svima je jasno da DARPA vrlo ozbiljno razvija tehnologiju humanoidnih robota ubojica. Sada nam preostaje samo čekanje apokalipse.
Pročitaj više na: http://idesh.net/tech-i-web/atlas-darpa-robot/Izgleda da nitko u DARPA-i (Defense Advanced Research Projects Agency) nije gledao Terminatora, jer im inače ne bi palo na pamet razvijati ovakve high tech robote, koji već sada mogu itekako naškoditi živoj sili. U suradnji s Boston Dynamicsom razvijen je tako ATLAS, gotovo dva metra visok stroj koji se može penjati, hodati, izbjegavati prepreke i koristiti se oruđem (i oružjem). Fali mu još samo trunka umjetne inteligencije, pa da možemo krenuti u potragu za najbližim atomskim skloništem.
- PunkBastard
O akustičnoj levitaciji sam baš nekidan čitao članak, zanimljiva stvar.iv@n je napisao/la:Evo zanimljivost, zvučni valovi na 24 kiloherca omogućuju levitaciju!Cooleech je napisao/la:20 Hz do nekih 16kHz, ali to je do zvučnika, jer sam na sistematskom pregledu prije cca 2 godina čuo i oko 18 khz.
Članak + video: http://www.tportal.hr/scitech/znanost/2 ... acije.html
I pokretan je Linuxom vjerojatno.iv@n je napisao/la:U DARPA-i su napravili pravog Terminatora
Mogu oni pričati što žele, ali svima je jasno da DARPA vrlo ozbiljno razvija tehnologiju humanoidnih robota ubojica. Sada nam preostaje samo čekanje apokalipse.Pročitaj više na: http://idesh.net/tech-i-web/atlas-darpa-robot/Izgleda da nitko u DARPA-i (Defense Advanced Research Projects Agency) nije gledao Terminatora, jer im inače ne bi palo na pamet razvijati ovakve high tech robote, koji već sada mogu itekako naškoditi živoj sili. U suradnji s Boston Dynamicsom razvijen je tako ATLAS, gotovo dva metra visok stroj koji se može penjati, hodati, izbjegavati prepreke i koristiti se oruđem (i oružjem). Fali mu još samo trunka umjetne inteligencije, pa da možemo krenuti u potragu za najbližim atomskim skloništem.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.