Ohoho, kako si se samo toga sjetio?Abzeenth je napisao/la:E moj krofna, nisi čak ni originalan...prije tri godine je netko već pitao to isto![]()
![]()
Kul stvari koje nađemo na internetima
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Kul stvari koje nađemo na internetima
- dinosb
- Spol: M
To ti datira od davno, ali se proslavilo otprilike tada:krofna je napisao/la:Riječ "internetima" (tj. pl) u naslovu me uznemiruje. Mod, molim te promjeni ime topica
Emotion 98.3 je napisao/la:Some people call the radio station and say "Fernando, are you bilingual?" I said I try anything once.
dinosb je napisao/la:To ti datira od davno, ali se proslavilo otprilike tada:krofna je napisao/la:Riječ "internetima" (tj. pl) u naslovu me uznemiruje. Mod, molim te promjeni ime topica
@krofna .. čitaj pažljivije: " s j e t i L A "Shicy je napisao/la:sjetiLA
.. i de promijeni nick u krafna .. ovo krofna me uznemiruje
Ne razumijem zašto.Bertone je napisao/la:@krofna .. čitaj pažljivije: " s j e t i L A "Shicy je napisao/la:sjetiLA
.. i de promijeni nick u krafna .. ovo krofna me uznemiruje
mene uznemiruje što je tamo srpsko-hrvatski!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
IMO to je razumno, jer bi inače imali jako puno duplih unosa.shrike je napisao/la:mene uznemiruje što je tamo srpsko-hrvatski!
-
Tomislav001
ovo je stvarno freaky
i od 18 gameboy-a koje su mu poslali samo 1 je imo tu "napravu"
i od 18 gameboy-a koje su mu poslali samo 1 je imo tu "napravu"
-
Tomislav001
Kad bolje razmislim izgleda mi kao ekran od nekog starog moba
vjerojatno neka prevara
vjerojatno neka prevara