Dvd sam snimao na ubuntu, mintu, i windows 7, i svuda mi izbaci da nije dobra validacija nakon snimanja. md5sum je provjeren na ubuntu i mintu, pa sam tada se zapitao kako ću na opensuse provjeriti cheksum kada skinem neki iso..
No instalacija je prošla glatko i brzo, pogotovo danas, tako da je izgleda dvd ok.
Tijekom nadogradnje vidim da se instaliraju dva javafilea koji se identično zovu jedino jedan ima oznaku 170 a drugi 180. Java radi, jedino me iz radoznalosti kopka kaj ce mu uz novu i stara verzija...
Začuđava me kako brzo i glatko radi na prastaroj kanti..
I ovdje mi se chromium ne krši kao na ubuntu, ali je ovdje starija verzija chromiuma koja se nije kršila ni na ubuntu dok nije nadogradjena na noviji chromium.. Ak znaš kaj o tome,pomagaj tamo u temi o chromeu, pod aplikacijama za linux..
E da, prije nove instalacije, na staroj instalaciji sam se igrao sa snapperom po onom tvom tutorijalu. Svašta sam instalirao i dodavao i snapper je fino vraćao na stanje prije toga..
Mp4 film nisam uspio pokrenuti na staroj instalaciji. Dodao 1click install codece ali cofeine ( ili sl player) se sruši na mp4 filmu. Na novoj instalaciji još nisam dosao do multimedije..