[NARUDŽBE] Linux majice (logo,boja)
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: [NARUDŽBE] Linux majice (logo,boja)
Baš mi je drago da smo ovo pokrenili, pozitivna reklama i za stranicu i za linux zajednicu, ako ovo dobro prođe moglo bi se isto tako organizirat i prije idučeg lita sa novim friškim idejama..
Naravno i da konačno iman neke normalne linux majice za obuć.
- meema
- Spol: Ž
- Kontakt:
yap kavadomi je napisao/la:To je osobno za mene kad dođem na kavu
... I'm not weird, I'm limited edition ... 

- glaskoncILLa
pa s obzirom da nije bio u anketi, tesko je i procijeniti koliko bi majica bilo, zar ne?domi je napisao/la:child_in_time
(ali zašto je nestao debian
naruči 5 majica pa ćemo ti reć
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
- vuksamotnjak
- Spol: M
Mene i dalje čudi brzina kojom se je ovo ostvarilo. Svaka čast
) Na jesen možda tek da to ponovimo zato jer tada dolaze dugački rukavi pa da imamo kolekciju jesen/zima. Ja ču već početi s stvaranjem loga 
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
Pa neznam šta ti reć,možda bi se moglo šta napraviti nebi želo da netko bude uskraćen za nešto što želiglaskoncILLa je napisao/la:pa s obzirom da nije bio u anketi, tesko je i procijeniti koliko bi majica bilo, zar ne?domi je napisao/la:child_in_time
većina je prihvatila uži izbor,ja jedino mogu sa tiskarom probati dogovoriti ako mu nije problem
napraviti još jednu pripremu,ponavljam još jedanpu sve ovisi o količini narudžbe.Postajte mi te majice
na citiraj pa ćemo vidjeti...
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
- vuksamotnjak
Mislim daće to samo povećati cijenu. Debian nije prihvačen zato jer je to samo jedna distribucija, a linux za sve je za sve distre. Jedino da jednom organiziramo pa svako da svoju distribuciju stavi onako na rukav kao logo po izborudomi je napisao/la:Pa neznam šta ti reć,možda bi se moglo šta napraviti nebi želo da netko bude uskraćen za nešto što želiglaskoncILLa je napisao/la:pa s obzirom da nije bio u anketi, tesko je i procijeniti koliko bi majica bilo, zar ne?domi je napisao/la:child_in_time
većina je prihvatila uži izbor,ja jedino mogu sa tiskarom probati dogovoriti ako mu nije problem
napraviti još jednu pripremu,ponavljam još jedanpu sve ovisi o količini narudžbe.Postajte mi te majice
na citiraj pa ćemo vidjeti...
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)
- glaskoncILLa
ponoviti cu pitanje, kako znas da debian ne bi bio privacen ako nije bio na anketi?vuksamotnjak je napisao/la: Debian nije prihvačen zato jer je to samo jedna distribucija, a linux za sve je za sve distre.
da ne bi bilo da nesto forsiram, osobno mi nije problem srediti si debian majicu, a vjerovatno i ne bi bio prihvacen, nego vise ovak nacelno, demokracija i tak te neke gluposti..
...."Have you mooed today?"...
ne forsiraš ,rekao sam već ajde debianovci da vidim koliko vas ima zainteresiranih i probat ću nešto riješitiglaskoncILLa je napisao/la:ponoviti cu pitanje, kako znas da debian ne bi bio privacen ako nije bio na anketi?vuksamotnjak je napisao/la: Debian nije prihvačen zato jer je to samo jedna distribucija, a linux za sve je za sve distre.
da ne bi bilo da nesto forsiram, osobno mi nije problem srediti si debian majicu, a vjerovatno i ne bi bio prihvacen, nego vise ovak nacelno, demokracija i tak te neke gluposti..
piu di cosi si muore!
zole052 je napisao/la
- Sokac
- Site Admin
- Kontakt:
Evo i moje narudžbe:
Logo kurzor, crna
Logo kurzor, crna
- 3 kom XL
- 1 kom dječja
- 1 kom S
- 1 kom XL
Da upišem na njegovu narudžbu kad je već tako?..Sokac je napisao/la:Evo i moje narudžbe:
Logo kurzor, crnaLogo kvadrat, crna:
- 3 kom XL
Što se tiče slanja, možeš zajedno sa Ivanovim paketom poslati pa će mi on dati
- 1 kom dječja
- 1 kom S
- 1 kom XL
zole052 je napisao/la