A kako je krenulo sa CS-ovima, očekuje se brzo
Steam on Linux
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Steam on Linux
Čeka se novi Counter Strike Global Offensive 
- Medojedni jazavac
- Spol: M
- Kontakt:
Jel probal ko pokrenut steam na arch?
Ja sam instaliral iz AUR. Kad sam prvi put pokrenul mi se updateal i od onda paf. Kad pokrenem nis se ne dogadja. Jesam ja trudna?
EDIT: Solved. Bilo je do drivera.
Ja sam instaliral iz AUR. Kad sam prvi put pokrenul mi se updateal i od onda paf. Kad pokrenem nis se ne dogadja. Jesam ja trudna?
EDIT: Solved. Bilo je do drivera.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
Instalirao sam CS: Source nije baš broj slika u sekundi oseti se seckanje, ali ovo je prvo izdanje verujem da će to rešiti uskoro 
Half-Life sluzbeno izasao na steam...
PC System Requirements
Minimum: 500 mhz processor, 96mb ram, 16mb video card, Windows XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection
Recommended: 800 mhz processor, 128mb ram, 32mb+ video card, Windows XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection
Linux System Requirements
Minimum: Linux Ubuntu 12.04, Dual-core from Intel or AMD at 2.8 GHz, 1GB Memory, nVidia GeForce 8600/9600GT, ATI/AMD Radeaon HD2600/3600 (Graphic Drivers: nVidia 310, AMD 12.11), OpenGL 2.1, 4GB Hard Drive Space, OpenAL Compatible Sound Card

PC System Requirements
Minimum: 500 mhz processor, 96mb ram, 16mb video card, Windows XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection
Recommended: 800 mhz processor, 128mb ram, 32mb+ video card, Windows XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection
Linux System Requirements
Minimum: Linux Ubuntu 12.04, Dual-core from Intel or AMD at 2.8 GHz, 1GB Memory, nVidia GeForce 8600/9600GT, ATI/AMD Radeaon HD2600/3600 (Graphic Drivers: nVidia 310, AMD 12.11), OpenGL 2.1, 4GB Hard Drive Space, OpenAL Compatible Sound Card
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Meni leti i to na intelovoj HD3000Archer je napisao/la:Instalirao sam CS: Source nije baš broj slika u sekundi oseti se seckanje, ali ovo je prvo izdanje verujem da će to rešiti uskoro
Problem je jedino što se smrzne bez razloga tu i tamo na 2,3 sekunde
Taman toliko dovoljno da dobiješ headshoot.
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
Ja sam instaliral CS 1.6 i radi superishka s obzirom na moju integriranu grafu.
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
Eto mene na steamu http://i.imgur.com/PBAfPei.jpg radi super
Jedino mi nije jasno kaj igre sa humble bundle koje su portane na linux ne mogu pokrenut u steamu jer kaze da ne postoji za moju platformu
Dajte napisite nikove ovde da vas dodam u prijatelje
Jedino mi nije jasno kaj igre sa humble bundle koje su portane na linux ne mogu pokrenut u steamu jer kaze da ne postoji za moju platformu
pa jer ih jos nisu stavili na steam... pomaloMedojedni jazavac je napisao/la:Eto mene na steamu http://i.imgur.com/PBAfPei.jpg radi super![]()
nadji linux za sve grupu, tamo smo
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Heisenberg
Valve co-founder Gabe Newell: Linux is a “get-out-of-jail free pass for our industry”
http://www.geekwire.com/2013/valve-cofo ... -industry/
http://www.geekwire.com/2013/valve-cofo ... -industry/
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”