Kul stvari koje nađemo na internetima
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Kul stvari koje nađemo na internetima
Meni je zanimljiviji podatak da nitko (osim malo Punka
) u profilu (ili testu) nije smuljao za godine 
Druga zanimljiva stvar je da ovi s najvećom razlikom u godinama (u minus) plaću svaki dan
PS. Ja sam samo tri godine mlađi
Druga zanimljiva stvar je da ovi s najvećom razlikom u godinama (u minus) plaću svaki dan
nije istina... placu oni kojima je razlika velika u plus osim ako nisu tinejdjeriBertone je napisao/la: Druga zanimljiva stvar je da ovi s najvećom razlikom u godinama (u minus) plaću svaki dan![]()
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Bertone je napisao/la:ma u redu je @zole
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- PunkBastard
- Spol: M
Kak sam fulao ? Trebao bi imati 20 godina i ove godine 21... valjda, ne pratim toBertone je napisao/la:Meni je zanimljiviji podatak da nitko (osim malo Punka) u profilu (ili testu) nije smuljao za godine
Druga zanimljiva stvar je da ovi s najvećom razlikom u godinama (u minus) plaću svaki dan![]()
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
- audiosl4ve
ja imam mentalno 14....
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
-
Tomislav001
Stvarna 18 a mentalna 25 
- calisto053
- Moderator
Karta najvažnijih turističkih znamenitosti Hrvatske
http://www.camping.hr/cmsmedia/galerija ... -large.jpg
http://www.camping.hr/cmsmedia/galerija ... -large.jpg
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.