Kako vam je prošao zadnji upgrade?
Manjaro fan club
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Manjaro linux
Malo se uspavala ova tema... Ajmo je malo probuditi! 
Prošao je - očekivano dobro, 600 MB-a updateova, i iznenadilo me to da sad imam samo 1,4 GB od 10 GB slobodno na root particijiTRZALICA je napisao/la:Malo se uspavala ova tema... Ajmo je malo probuditi!
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Što je to bio upgrade?!
Ja nisam jedno dva tjedna ništa updateao jer nisam stigao. Pa kad sam dobio 600 MB updatea, nisam se previše začudio.
Prošlo je uz malu intervenciju dobro.
Pacman mi je javio neku grešku (ne sjećam se točno koju) koja se lako našla na Manjarovom forumu. Uglavnom, trebao sam maknuti pamac, napraviti pacman -Syu, pa nakon updatea vratiti pamac. I sve radi ko urica!
Sad mogu reći da mi se približava godina dana od instalacije i sve radi ko po špagi! Obožavam ovu distru suludo!
Ja nisam jedno dva tjedna ništa updateao jer nisam stigao. Pa kad sam dobio 600 MB updatea, nisam se previše začudio.
Prošlo je uz malu intervenciju dobro.
Pacman mi je javio neku grešku (ne sjećam se točno koju) koja se lako našla na Manjarovom forumu. Uglavnom, trebao sam maknuti pamac, napraviti pacman -Syu, pa nakon updatea vratiti pamac. I sve radi ko urica!
Sad mogu reći da mi se približava godina dana od instalacije i sve radi ko po špagi! Obožavam ovu distru suludo!
Kod: Označi sve
ls -lct /etc | tail -1 | awk '{print $6, $7}'
10.03.2013 08:04
Meni je sve prošlo ko' podmazano!
Jedino su mi nazivi ikona na desktopu dobili onaj background ali i to sam riješio bez većih problema jednom malom konfiguracijskom fajlom.
Da kucnem u drvo, stvarno jako dobra distra!!
Da kucnem u drvo, stvarno jako dobra distra!!
izasao manjaro 0.8.9 rc1
Evo jednog zanimljivog članka: http://www.phoronix.com/scan.php?page=a ... tros&num=1
jel ovo ubuntu ima najbolje rezultate ili mi se cini
Ovisi koju stavku, tj. koji test gledaš.
pa onako sveukupno
Koliko vam Manjaro Xfce troši RAM-a (odmah nakon startupa naravno)?