Onda vopi i za vas na open danima,, tamo bumo valjda svi... Cim ih uspijemo organizirati
.
Moderator/ica: Moderatori/ce
Upravo zbog ove tvrdnje:tex.vileer je napisao/la:Tako je, neznam nista o konzolama, ne zelim niti uciti o njima
Tko se busa u prsa? Odakle je sad pa to stiglo? Izgleda iz vedra neba pa u rebra, isto kao nekakvi navodni napadi na vas ili "NSA - Odgovor se neće svidjeti mnogima ovdje..." iz threada o virusima o kojem normalan čovjek ne može imati prigovora a nitko niti nije imao.tex.vileer je napisao/la:A kaj se tice busanja u prsa koliko je ko napravio za zajednicu i opcenito , ja znam ljude
.
zole052 je napisao/la:vratite se na temu jer cu vam stefana poslati i svima ce vam postove izbrisati!!!
ali za ozbiljno!!!
(i samo jedan mali savjet: makni sve Bleachbitove i Janitore sa kompjutera ako oces imati stabilan sustav)
U Synapticu, izbornik Settings > odabrati Repositories - trebao bi se otvoriti zaseban prozorčić. U njemu označiti repozitorije koje treba maknuti, i obrisati ih klikanjem na Delete.tex.vileer je napisao/la:Zadnjih par dana se prilikom updatea javljaju gresker u stilu da se nemoze spojiti na neka mjesta, a clement iz minta mi kaže da su se neki valjda serveri ili kaj već pogasili i da moram ručno nekaj dodati a nekaj maknuti iz update servisa tj alata... Joş da znam kako.....