čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Re: čavrljanje 2.0
Jok, splitski. Ali hvala svejedno! 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
nešto će nam pojeftinit servis... 
- Cooleech
- Moderator
Oćet' ku.ac.. na veletržnici. 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- Heisenberg
Cestitke Cooleech!
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Neću ovo staviti u "glazba" jer nije prvenstveno glazba... Tko se sjeća ovog? (tko je dovoljno star?
)
Po šumi širom
bez staze puta
Ježurka Ježić
povazdan luta
A tko je imao kazetu/ploču i znao napamet?
Gadno je ostariti...
EDIT: poći ću s tobom jer volim šalu hoću da vidim ježa budalu!
Po šumi širom
bez staze puta
Ježurka Ježić
povazdan luta
A tko je imao kazetu/ploču i znao napamet?
Gadno je ostariti...
EDIT: poći ću s tobom jer volim šalu hoću da vidim ježa budalu!
Those who stand for nothing fall for anything.
-
eQuivalent
- Kontakt:
@ mist
Mislim da je slikovnica još uvijek negdje u stanu.
Mislim da je slikovnica još uvijek negdje u stanu.
Nema veće religije od istine!
- Suko
- Site Admin
Imao sam i kazetu i slikovnicu.
U drugom osnovnešao sam sa školom išao i na predstavu u kazalište, a u vrtiću sam slušao ploču.
Svaki puta je bilo napeto do samog kraja jer nisam znao da li će i taj puta priča sretno završiti.
Sjećam se još i kazete s Malim princom i Pepeljugom. Te su se isto preslušavale tisuću puta.
U drugom osnovnešao sam sa školom išao i na predstavu u kazalište, a u vrtiću sam slušao ploču.
Svaki puta je bilo napeto do samog kraja jer nisam znao da li će i taj puta priča sretno završiti.
Sjećam se još i kazete s Malim princom i Pepeljugom. Te su se isto preslušavale tisuću puta.
@mist i ja sam jedan od tih koji se toga sječa. I OVOGA također.
Netko bi mogao primjetiti da tko je to gledao kao mali da danas ima najmanje "100 godina".
Sjećam se također petrolejske lampe na zidu dok nismo uveli struju, pa onda televizor ... al godine lete brale moj.
Pozz.
Netko bi mogao primjetiti da tko je to gledao kao mali da danas ima najmanje "100 godina".
Sjećam se također petrolejske lampe na zidu dok nismo uveli struju, pa onda televizor ... al godine lete brale moj.
Pozz.
Ok i što sad?